Spx Alcantara

3492,50  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sparco utcai ülései között a legjobb, Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és az OEM szuper autókhoz használt anyagokkal, alcantara velúr bevonat, carbon borítású hátsó burkolat

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Spx Alcantara Utcai Versenyülés.

Bemutatjuk a Sparco Spx Alcantara versenyülést, ami egy szénszálas ülés és ugyanazzal a technológiával és anyagokkal gyártották, mint az OEM által használatos szuper autókban található.

A szénszálak és más fejlett kompozitok használata az Spx-et rendkívül könnyűvé és szupererőssé teszi és egyben fantasztikus megjelenéssel ruházza fel.

Ugyanazzal a technikával készült, mint az OEM szuper autó versenyülései.

Kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával.

Háttámla mikrobeállítással rendelkezik a tökéletes vezetési pozícióért beállításához.

Mély, oldal és lábtámaszok a jobb tartás érdekében ami elengedhetetlen lendületes vezetés közben.

A Sparco Spx Alcantara versenyülés külső borítása és középpontja alcantara -ból készült amely megakadályozza az ülésben a vezető túlzott elcsúszását.

Az ülés hátsó külső burkolata fényes szénszálas bevonattal rendelkezik, amely igazi motorsportos hangulatot kölcsönöz ezáltal.

Az ülések kézzel varrottak, fekete színnel, a kiváló és professzionális megjelenés érdekében.

Két külön változatban elérhető vezető vagy utasoldali.

Az Spx Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és anyaghasználattal készül, mint amit az OEM szuper autókhoz használnak.

Valójában az Spx az első olyan szénszálas sportülés, amely a nyilvánosság rendelkezésére áll és közúti forgalomban is használható, mivel megfelel az OEM-gyártók által előírt követelményeknek.

Az Spx gyártásakor a szénszálas és a fejlett kompozitok kombinációját használták, amely könnyű egyben masszív, így a felépítésével kényelmet és teljesítményt biztosít.

A központi része az Alcantara velúrral van lefedve, hogy lehetővé tegye a megfelelő tapadást a vezető számára így abszolút irányítását és a vezetési élmény biztosít.

A teljesítmény megjelenítésének érdekében fekete színű kézzel készült varrással készül, valamint a megfelelő fekete színben hímzett Sparco logóval.

A háttámla mikrobeállító gombbal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a kis precíz beállításokat amivel a megfelelő vezetési helyzet létrehozható.

Az Spx ülés rendelhető vezető és utasoldali kivitelben.

Héj anyag: carbon

Belső: alcantara

Méret: 7.kép

De több terméket még itt talál: Utcai Versenyülés

1./2.kép  00974ZNRSX  Fekete Alcantara

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…