Spx Alcantara

3492,50  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sparco utcai ülései között a legjobb, Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és az OEM szuper autókhoz használt anyagokkal, alcantara velúr bevonat, carbon borítású hátsó burkolat

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Spx Alcantara Utcai Versenyülés.

A Sparco SPX Alcantara egy szénszálas ülés, amelyet ugyanazzal a technológiával és anyagokkal gyártanak, mint az OEM szuper autókban.

A szénszálak és más fejlett kompozitok használata az SPX-et rendkívül könnyűvé és szupererőssé teszi, fantasztikus megjelenéssel.

Ugyanúgy készült, mint az OEM szuper autó versenyülések.

Kizárólag kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült.

Háttámla mikrobeállítással a tökéletes vezetési pozícióért.

Mély oldal- és lábtámaszok a jobb tartás érdekében lendületes vezetés közben.

A Sparco SPX ülés külső borítása alcantarából készült és alcantara középponttal, amely megakadályozza az ülés túlzott elcsúszását.

Az ülés hátsó külső burkolata fényes szénszálas bevonattal rendelkezik, amely igazi motorsportos hangulatot kölcsönöz neki.

Az ülések kézzel varrtak, fekete színnel, a kiváló professzionális megjelenés érdekében.

Balos vagy jobbos változatban kapható.

Az SPX Olaszországban kézzel készített, ugyanazon technológiával és az OEM szuper autókhoz használt anyagokkal.

Valójában az SPX az első olyan szénszálas sportülés, amely a nyilvánosság rendelkezésére áll, és megfelel az OEM-gyártók által előírt követelményeknek.

Az Spx Alcantara gyártásakor a szénszálas és a fejlett kompozitok kombinációját használja, amely könnyű és a felépítésével kényelmet és teljesítményt nyújt.

Az SPX központi része az Alcantara velúrral van lefedve, hogy lehetővé tegye a gépkocsi abszolút irányítását és a vezetési élmény fokozását.

A teljesítmény megjelenítésének érdekében fekete színű kézzel készült varrással készül, valamint a megfelelő fekete színben hímzett Sparco logóval látták el.

A háttámla egy mikrobeállító gombbal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a megfelelő vezetési helyzetbe történő beállítást.

Az SPX ülés rendelhető vezető és utas ülésben.

Héj anyag: carbon

Belső: alcantara

Méret: 7.kép

De több terméket még itt talál: Utcai Versenyülés

1./2.kép  00974ZNRSX  Fekete Alcantara

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds