Sportdrive Gyapjú Kesztyű 🧤

53,34  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Egyenes shilt-es, szövetes hátsó részel, 1 színben

A Sparco Sportdrive Gyapjú Kesztyű 🧤 Utcai Ruházat.

Bemutatjuk a Sparco Sportdrive Gyapjú Kesztyű 🧤 -t, ami tökéletes társ a hideg időben történő vezetéshez.

A meleg gyapjú külsővel készült kesztyűt úgy tervezték, hogy szél- és vízálló legyen ezáltal megfelelő védelmet biztosít akár egy nyitott tetejű autóban.

A puha polár bélés gondoskodik arról, hogy kezei melegen és kényelmesen maradjanak, míg a bőr tenyérbetétek kiváló fogást és irányítást biztosítanak vezetés közben.

Ezek a kesztyűk tökéletesek minden vezető számára, akik melegen és szárazon akarnak maradni vezetés közben hideg időben.

A szél- és vízálló membrán gondoskodik arról, hogy kezei védve legyenek az időjárás viszontagságaitól, míg a bőr tenyérbetétek biztonságos fogást biztosítanak a kormányon.

A gyapjú külső elég vastag ahhoz, hogy szigetelést biztosítson, ugyanakkor könnyű és légáteresztő a maximális kényelem érdekében.

A Sportdrive Gyapjú Kesztyű 🧤 ideális minden téli vezető számára, aki szereti kezeit vezetés közben melegen, kényelmesen és biztonságosan tudni.

Szél- és vízálló membránja szárazon és melegen tartja kezeit, a bőr tenyérbetétek pedig szilárd fogást biztosítanak a kormányon.

Akár a hideg téli hónapokban vezet, akár nyáron versenyez, ezek a kesztyűk tökéletes társak lesznek.

A Sparco gyapjú kesztyűvel bármilyen időjárásban meleg és biztonságos érzést biztosít a megjelenésével is kiemelkedik a tömegből.

Összetétel: 38% poliészter + 26% gyapjú + 26% akril + 5% poliuretán + 5% bőr

Méret: S-XL

Méret: 4.kép

De több terméket még itt talál: Sapka

1./2.kép  002082..BM  Sötétkék

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz méretet

XL, L, M, S

Érdekelhetnek még…