SL8 Dominatore 🚗

SUV gépjárművekre fejlesztve extra teherbírás, utcai használatra, 18 és 20″méretben, 1 színben

Cikkszám: 2023speedlineaftermarkttuningsl8dominatore Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,

Tehát a Speedline SL8 Dominatore 🚗 Utcai Felni.

A Speedline flowforming eljárása egyedülálló megoldást kínál egy gyakori problémára – hogyan lehet egy kereket könnyűvé és erőssé tenni. A Speedline flowforming módszere szabadalmaztatott és egyedülálló a kerékgyártó iparágban.

Ez azt jelenti, hogy ezt a precíz technológiát csak a Speedline tudja biztosítani. A kerék előállításához használt öntvény a szokásosnál jóval keskenyebb, de ugyanolyan mennyiségű ötvözetet tartalmaz, mint egy hagyományos öntvényben. Ezután az öntvényt egy speciálisan kialakított gépbe helyezik egy további öntőformán belül. A forró öntvényt ezután magas fordulatszámon megpörgetik az öntőformában, és a végső kerék alakjára formálják.

Az így létrejövő szemcseszerkezet a kerék ötvözetében lineáris, egyetlen irányban áramlik. Ez a szemcseszerkezeti mintázat a folyamathoz szükséges kivételes öntési minőséggel kombinálva hatalmas mechanikai szilárdságot és nyúlást ad a kerék peremfelületének. Ezeknek a mechanikai jellemzőknek köszönhetően a Speedline képes csökkenteni a felni vastagságát, ami csökkenti a súlyt anélkül, hogy a szilárdság és az ütésállóság rovására menne.

A modern SUV gépjárművekre tervezve,  a folyadékformálás a súly csökkentésére és az erő növelésére szolgál.

Az SL8 Dominatore 🚗 utcai használatra tervezve.

Az 5 fényes küllő a süllyesztett Y alakkal kombinálva a legkiválóbb prémium tulajdonságokat kínálja, modern és kortárs megjelenést kölcsönözve ennek a keréknek.

Az SL8 a könnyedség és minőség legmagasabb követelményeit kínálja a Flowforming és Undercut technológiának köszönhetően.

Rendelhető méret:

10×21, 11,5×21, 11×21, 8,5×21, 9,5×21, 9×21, 10,5×21

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Speedline Utcai Felni

1./2.kép  Fekete-ezüst

Érdekelhetnek még…