SL7 Gladiatore 🚗

SUV gépjárművekre fejlesztve extra teherbírás, utcai használatra, 18 és 20″méretben, 1 színben

Cikkszám: 2023speedlineaftermarkttuningsl7gladiatore Kategóriák: , , Címkék: , , , , , , ,

A Speedline SL7 Gladiatore 🚗 Utcai Felni.

Bemutatjuk az SL7 Gladiatore 🚗 utcai felnit.

A Speedline flowforming eljárása egyedülálló megoldást kínál egy gyakori problémára – hogyan lehet egy kereket könnyűvé és erőssé tenni. A Speedline flowforming módszere szabadalmaztatott és egyedülálló a kerékgyártó iparágban.

Ez azt jelenti, hogy ezt a precíz technológiát csak a Speedline tudja biztosítani. A kerék előállításához használt öntvény a szokásosnál jóval keskenyebb, de ugyanolyan mennyiségű ötvözetet tartalmaz, mint egy hagyományos öntvényben. Ezután az öntvényt egy speciálisan kialakított gépbe helyezik egy további öntőformán belül. A forró öntvényt ezután magas fordulatszámon megpörgetik az öntőformában, és a végső kerék alakjára formálják.

Az így létrejövő szemcseszerkezet a kerék ötvözetében lineáris, egyetlen irányban áramlik. Ez a szemcseszerkezeti mintázat a folyamathoz szükséges kivételes öntési minőséggel kombinálva hatalmas mechanikai szilárdságot és nyúlást ad a kerék peremfelületének. Ezeknek a mechanikai jellemzőknek köszönhetően a Speedline képes csökkenteni a felni vastagságát, ami csökkenti a súlyt anélkül, hogy a szilárdság és az ütésállóság rovására menne.

A modern SUV gépjárművekre tervezve,  a folyadékformálás a súly csökkentésére és az erő növelésére szolgál.

Az SL7 Gladiatore 🚗 utcai használatra tervezve.

Antracit matt, gyémánt szín kialakításban, lézeres maratással.

Rendelhető méret:

8,5×18, 8×20, 8,5×20, 9×20, 10×20, 10,5×20, 11×20

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Speedline Utcai Felni

1./2.kép  Antracit-gyémánt

Érdekelhetnek még…