SL6 Vettore 🚗

Jet fekete és gyémánt vágott felület valamint erős kialakítás, utcai és amatőr pálya versenyekre alkalmas felni, 19″méretben, 1 színben

Cikkszám: 2023speedlineaftermarkttuningsl6vettore Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,

A Speedline SL6 Vettore 🚗 Utcai Felni.

Bemutatjuk az SL6 Vettore 🚗 utcai és pálya felnit.

A Speedline flowforming eljárása egyedülálló megoldást kínál egy gyakori problémára – hogyan lehet egy kereket könnyűvé és erőssé tenni. A Speedline flowforming módszere szabadalmaztatott és egyedülálló a kerékgyártó iparágban.

Ez azt jelenti, hogy ezt a precíz technológiát csak a Speedline tudja biztosítani. A kerék előállításához használt öntvény a szokásosnál jóval keskenyebb, de ugyanolyan mennyiségű ötvözetet tartalmaz, mint egy hagyományos öntvényben. Ezután az öntvényt egy speciálisan kialakított gépbe helyezik egy további öntőformán belül. A forró öntvényt ezután magas fordulatszámon megpörgetik az öntőformában, és a végső kerék alakjára formálják.

Az így létrejövő szemcseszerkezet a kerék ötvözetében lineáris, egyetlen irányban áramlik. Ez a szemcseszerkezeti mintázat a folyamathoz szükséges kivételes öntési minőséggel kombinálva hatalmas mechanikai szilárdságot és nyúlást ad a kerék peremfelületének. Ezeknek a mechanikai jellemzőknek köszönhetően a Speedline képes csökkenteni a felni vastagságát, ami csökkenti a súlyt anélkül, hogy a szilárdság és az ütésállóság rovására menne.

Az SL6 Vettore 🚗 egy erős kialakítású, megfelelően előkészített utcai felni.

Utcai használatra és amatőr pálya versenyekre.

Jet fekete és gyémánt vágott felület,  valamint elegáns lézeres maratással ellátott logó.

Rendelhető méret:

8,5×19, 9,5×19

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Speedline Utcai Felni

1./2.kép  Fekete-gyémánt

Érdekelhetnek még…