SL5 Vincitore 🚗

Flowforming technológiával valamint erős kivitelben, utcai és amatőr pálya versenyekre alkalmas felni, 18″méretben, 2 színben

Cikkszám: 2023speedlineaftermarkttuningsl5vincitore Kategóriák: , , Címkék: , , , , , ,

A Speedline SL5 Vincitore 🚗 Utcai Felni.

Bemutatjuk az SL5 Vincitore 🚗 utcai és pálya felnit.

A Speedline flowforming eljárása egyedülálló megoldást kínál egy gyakori problémára – hogyan lehet egy kereket könnyűvé és erőssé tenni. A Speedline flowforming módszere szabadalmaztatott és egyedülálló a kerékgyártó iparágban.

Ez azt jelenti, hogy ezt a precíz technológiát csak a Speedline tudja biztosítani. A kerék előállításához használt öntvény a szokásosnál jóval keskenyebb, de ugyanolyan mennyiségű ötvözetet tartalmaz, mint egy hagyományos öntvényben. Ezután az öntvényt egy speciálisan kialakított gépbe helyezik egy további öntőformán belül. A forró öntvényt ezután magas fordulatszámon megpörgetik az öntőformában, és a végső kerék alakjára formálják.

Az így létrejövő szemcseszerkezet a kerék ötvözetében lineáris, egyetlen irányban áramlik. Ez a szemcseszerkezeti mintázat a folyamathoz szükséges kivételes öntési minőséggel kombinálva hatalmas mechanikai szilárdságot és nyúlást ad a kerék peremfelületének. Ezeknek a mechanikai jellemzőknek köszönhetően a Speedline képes csökkenteni a felni vastagságát, ami csökkenti a súlyt anélkül, hogy a szilárdság és az ütésállóság rovására menne.

Flowforming technológiánk segítségével ez a kerék a legszigorúbb követelményeket is kielégíti a könnyűség, erősség és minőség tekintetében.

Az SL5 Vincitore 🚗 utcai használatra és amatőr pálya versenyekre igazán tökéletes választás.

Gyönyörű felületkezelés lézeres gravírozott logóval.

2 színben: ezüst, fekete-grafit

Rendelhető méret:

7,5×18, 8×18

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De több terméket itt talál: Speedline Utcai Felni

1./2.kép  Fekete-grafit

3.kép  Ezüst

Érdekelhetnek még…