SL 676 🚗

Öntött alumínium rally és utcai felni, új kialakítás valamint klasszikus megjelenés, 16″ méretben, 1 színben

A Speedline SL 676 🚗 Utcai és Verseny Felni.

Bemutatjuk a Speedline SL 676 🚗 verseny felnit.

A Speedline csoportot 1976-ban alapították, kis kézműves cégként, versenyautók kerekeinek gyártására szakosodott. A legelső kerekek a Ferrari Forma-1-es csapatának készültek, ami nagyon gyorsan következett a világbajnoki címre.

Azóta a vállalat fokozatosan fejlesztette tudását és technológiáját, hogy elérje azt a pontot, amely széles körben elismert a kiváló minőségű és élvonalbeli technológiájú könnyűfém keréktárcsák vezető gyártójaként.

A Speedline még ma is a könnyűfém keréktárcsák speciális gyártója, elsősorban Európa vezető autógyártóinak eredeti felszerelése, motorsport és utángyártott keréktárcsainak szállítása terén.

A Speedline működésének mértéke azonban némileg megváltozott ez idő alatt. Jelenleg a Ronal csoport része , az eredeti Tabina alapú üzem még mindig a helyén van, teljesen modernizálva, és számos eredeti berendezés akkreditációra méltó.

A Speedline által gyártott eredeti felszerelésű kerekek Európa számos legrangosabb és legegzotikusabb sportautóját díszítik. A vásárlók között megtalálható a Ferrari, a Lamborghini, a Porsche és a Maserati, valamint sok más főbb autógyártó is. A vállalaton belüli tapasztalat ereje és mélysége felülmúlhatatlan.

A Speedline motorsport öröksége nincs párja. A Speedline kerekei a vezető csapatokat és versenyzőket nem kevesebb, mint 82 FIA által szankcionált világbajnoki címhez juttatták el, beleértve a Forma-1-et, a Rally Világbajnokságot, a Sports Prototype-t, a Rally Raidet és a World Rallycrosst.

Az SL 676 🚗 öntött alumínium ötvözetből készült, modern és klasszikus stílussal felvértezve.

Különösen azokra a járművekre ajánlott, ahol szokatlan féknyereg távolságra van szükség a küllőtől.

Egyedi megjelenést biztosít aszfalt és pálya használatra egyaránt alkalmas és utcai használatra is megfelelő.

A feltüntetett színek tájékoztató jellegűek, és a képernyő kalibrálásától függően változhatnak.

A verseny kerekek nem tartalmazzák a középső sapkákat és a kerékanyákat.

Rendelhető méret: 6,5×16″, 7,25×16″

Lyukak: 4

Súly: 7,6 – 8,25 kg

Alkalmazások: Pálya, Aszfalt, Utcai

Alapszínek: Fehér

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Speedline Utcai Felni

De még több terméket itt talál: Speedline Verseny Felni

1./2.kép  Fehér

Érdekelhetnek még…