Settanta

81,28  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Váltógomb amivel egyedig megjelenést adhat a kocsi belsejének, 2 színben

A Sparco Settanta Váltógomb Karosszéria Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Settanta sebességváltó gombját amit úgy terveztek, hogy kiváló vezetési élményt nyújtson.

Világosított és sötét kialakítása egyszerre figyelemfelkeltő és ergonomikus, kényelmes fogást biztosít minden méretű és képzettségi szintű vezető számára.

A sebességváltó gomb kiváló minőségű anyagokból készült a hosszan tartó teljesítmény érdekében, kontúros formája a könnyű váltás és a kiváló irányíthatóság érdekében.

A váltógomb csúszásmentes anyagkialakítással is rendelkezik, amely minden járműben biztonságosan illeszkedik, valamint erős alumínium anyagból a nagyobb tartósság érdekében.

Az ergonomikus kialakítás maximális kényelmet és irányítást biztosít, míg a kifinomult stílus minden jármű esztétikus kiegészítőjévé teszi.

A kialakítása kényelmessé teszi a kézben tartását, a két színválasztéknak köszönhetően pedig bármilyen belső kialakításba könnyen beilleszthető.

A Sparco Settanta sebességváltó gombját úgy tervezték, hogy tartós legyen, és stílusos, versenyek ihlette megjelenést kölcsönöz minden járműnek.

Könnyű konstrukciójával, ergonomikus kialakításával és két színválasztékával megfelelő verseny ihletésű megjelenést érheti el a belső térben, miközben a sebességváltás során is élvezheti a jobb irányíthatóságot és kényelmet.

Ez a sebességváltó gomb szabványos vagy felemelhető hátrameneti sebességváltó karokhoz rendelhető.

Normál váltókarhoz használható amivel igazán egyedivé tehető a belső enteriőr.

Bízzon a Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettségében, és emelje új magasságokba a gépjárműve belső terét és tűnjön ki a tömegből.

De több terméket még itt talál: Váltógomb

1./2.kép  03736AO Fekete

3.kép  03736AT  Alumínium

További információk

Tömeg 1 kg
Válassz színt

Alumínium, Fekete

Érdekelhetnek még…