Serie GT 🚗

A Braid Serie GT 🚗 Pálya felni.

Bemutatjuk a Serie GT 🚗 pálya felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Serie GT 🚗 egy klasszikus Y küllős három darabos öntött kerék ami nagy minőségű hőkezelt alumíniumból készült, amely garantálja a kiválóságot, tartósságot és szilárdságot.

Ezenkívül a moduláris felépítés rugalmasságot biztosít számunkra a középső és a külső perem független kivitelezésében a valódi egyedi megjelenés érdekében.

Választható különböző színek és számos külső perem méret és széles körű eltolás között.

Néha a három részes kialakítás jobb, mint az egy.

Átmérő: 16″, 17″, 18″

Szélesség: 4.5″-tól 15″-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Pálya

Alapszínek: Polír

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Serie GT 🚗

Érdekelhetnek még…