A Braid Serie 4RC 🚗 Rally Aszfalt, Pálya és Veterán / Classic felni.

Bemutatjuk a Serie 4RC 🚗 rally aszfalt, pálya valamint veterán és classic felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek a nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Magasan elismert a BRAID klasszikus időtlen kialakítása a felnik terén amely számos történelmi autóval társul és ennek ékes példája a Serie 4RC 🚗 .

Például a klasszikus BMW 2002 és a BMW E28 M5, az Opel Kadett, a Ford Escort MK2, valamint sok más klasszikus autó.

Ezek a kerekek hőkezelt, kiváló és magas alumínium minőségűekből készültek, hogy garantálják a kiválóságot és a tartósságot.

Moduláris felépítése lehetővé teszi számunkra a rugalmasságot.

A középső és a külső perem független testreszabása és a valódi egyedi megjelenés érdekében.

Átmérő: 13″, 14″, 15″, 16″

Szélesség: 4.5“-tól 15”-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 4, 5

Alkalmazások: Rally Aszfalt, Pálya, Classic / Veterán

Alapszínek: Polír-arany

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Serie 4RC 🚗

Érdekelhetnek még…