Seattle Kabát 🔧🧥

85,09 

Ár az ÁFA-t tartalmazza

A Sparco Seattle Kabát 🔧🧥 Szerelő Ruházat.

Bemutatjuk a Sparco Seattle Kabát 🔧🧥 -ot, egy sokoldalú és strapabíró munkaruhadarabot, amelyet úgy terveztek, hogy kényelmet, funkcionalitást és stílust biztosítson az igényes munkakörnyezetekben.

A Sparco által gyártott, megbízható név a teljesítményfelszerelések terén, a 002404 termékszámú Seattle kabát.

Úgy készült, hogy ellenálljon a mindennapi igénybevételnek, miközben számos olyan funkciót kínál, amelyek fokozzák praktikumát.

A Seattle kabát 100% poliészterből készült, így biztosítva a mindennapi munkaruha tartósságát és hosszú élettartamát.

Ezt a robusztus anyagot úgy tervezték, hogy ellenálljon a különféle munkafeladatok követelményeinek, megbízható védelmet és kényelmet biztosítva egész nap.

Akár építőiparban, akár gyártásban vagy más fizikailag megerőltető iparágban dolgozik, a Seattle kabát megfelel a feladatnak.

A Seattle kabát egyik kiemelkedő tulajdonsága a lehajtható kapucni amely állítható védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen.

Akár eső, akár szél, akár hideg elől van szüksége menedékre, egyszerűen nyissa ki a kapucnit és védje meg magát a zord körülményektől.

Ez a kényelmes dizájnelem gondoskodik arról, hogy Ön felkészüljön a váratlan időjárási változásokra, lehetővé téve, hogy megszakítások nélkül összpontosítson a munkájára.

A cipzáras zsebek praktikus kiegészítői a Seattle kabátnak.

A két mellzsebnek és két csípőzsebnek köszönhetően elegendő hely áll rendelkezésére személyes tárgyai biztonságos tárolására.

Tartsa könnyen elérhető helyen kulcsait, telefonját, szerszámait vagy egyéb alapvető tárgyait, tudva, hogy védettek, és nem akadályozzák a mozgását.

A cipzáros zárak biztosítják, hogy holmija biztonságban maradjon egész nap.

A híres Sparco márkajelzéssel és a vállak kontrasztos kialakításával a Seattle kabát elegáns és professzionális esztétikát áraszt.

A kontrasztos kialakítás a versenyruhákon használt epauletekre emlékeztet, sportos hangulatot kölcsönözve a ruhadarabnak.

Nemcsak stílusos megjelenésű, de minőségi munkaruhaként is megkülönbözteti.

A Seattle Kabát 🔧🧥 kifejezetten hűvösebb és szelesebb helyzetekre lett optimalizálva, így ideális azok számára, akik kültéri vagy kihívásokkal teli környezetben dolgoznak.

Anyaga szélvédelmet biztosít, így még széllökésben is kényelmesen érzi magát.

Akár élénk hőmérséklettel, akár erős széllel néz szembe, a Seattle kabát megvédi Önt.

A klasszikus színekben, mint a fekete és sötétkékben elérhető Seattle kabát időtlen és professzionális megjelenést kínál.

Válassza ki azt a színt, amely illik személyes stílusához, vagy megfelel cége egységes követelményeinek.

A Seattle kabát széles méretválasztékban kapható, S-től XXL-ig, kényelmes illeszkedést biztosítva a különböző testtípusok számára.

Összefoglalva, a Sparco Seattle kabát egy megbízható és stílusos munkaruha, amely ötvözi a tartósságot, a funkcionalitást és a kényelmet.

100%-ban poliészter felépítésével, lehajtható kapucnijával, cipzáras zsebeivel, jellegzetes dizájnelemeivel és optimalizált teljesítményével hűvösebb és szelesebb helyzetekben is tökéletes társ a legkülönfélébb munkakörnyezetekben.

Válassza a Seattle kabátot, és tapasztalja meg a Sparco által ismert minőséget és praktikusságot.

Anyag: 100% polyester

Méret: S-XXL

De több  terméket még itt talál: Szerelő Felső

1./2.kép  02404BM..  Sötétkék

3.kép  02404NR..  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz méretet

XXL, XL, L, M, S

Válassz színt

Fekete, Sötétkék

Érdekelhetnek még…