RS7-K Carbon 🏎

1587,50  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Snell-FIA 2016-CMR jóváhagyással, Bell KC7 a CMR standard a FIA és a Snell emlékalapítvány által támogatott, ezt a szabványt úgy fejlesztették ki, hogy könnyű és biztonságos sisak legyen a gokartozáshoz, carbon zárt sisak, 1 színben, több méretben, Felhasználási terület: Kart

A Bell RS7-K Carbon 🏎 SNELL K 2020 Homológ Kart Sisak.

Bemutatjuk a Bell RS7-K Carbon 🏎 kart sisakot, ami egy nagyon erős és könnyű bukósisak, és kifejezetten erős igénybevételre optimalizált gokart versenyzők számára terveztek.

A gokart az egyik fizikailag legkeményebb motorsport-forma, ahol a leggyorsabb gokartok jobb teljesítmény-tömeg arányt produkálnak, mint az F1-es autók ennek az egyik tagja az RS7-K Carbon bukósisak.

A világ legjobb versenyzői és bajnokai itt kezdik pályafutásukat, és tökéletesítik tehetségüket a gokart versenyeken.

A gokartozás erőt, éles reflexeket, szív- és érrendszeri állóképességet és fejvédelmet igényel, így ez a sisak megfelel a kihívásoknak.

Az ifjúsági és felnőtt gokart versenyzőknek tervezett Bell Karting sorozat ötvözi a könnyű konstrukciót, a kiváló illeszkedést, szellőzést és az izzadáskezelést egyaránt.

Valamint a teljes kilátást és a megfelelő tömítést, a páramentességet, teljesítményt és a fejlett aerodinamikát.

A súlyt és a teljesítményt értékelő profi gokart versenyzők számára készült RS7-K Carbon 🏎 az RS7 gokartos változata extra tartós belső térrel.

A HP7 kialakításán alapuló és könnyű szénhéjjal rendelkező RS7-K Carbon innovatív héj és plexi kialakítással javítja az akusztikai kényelmet.

Miközben javítja az aerodinamikai teljesítményt és az energiaelnyelő képességet.

Az elegáns, modern kialakítás fejlett szellőzőrendszerrel, dupla képernyős ködgátlós plexivel (DSAF) rendelkezik.

Valamint gumi tömítéssel, amely biztosítja, hogy eső esetén a víz ne kerüljön a szemnyílásba.

Könnyű carbon szénhéj szerkezet.

Fejlett, több sűrűségű, több darabból álló bélés az energiaelnyelés és az ütés teljesítményének maximalizálása érdekében.

Optikai minőségű fröccsentett dupla képernyős ködgátlós (DSAF) plexi a párásodás ellen és a kiváló láthatóság érdekében.

Erőteljes és hatékony felső és állrácsos szellőzőrendszer 14 levegő be- és elszívó csatornával a maximális szellőzés érdekében.

Az RS7 3 különböző héjméretben készül, a kompromisszumok nélküli biztonság érdekében – az 54-es, 55-ös, 56-os méreteknél a D+ méretű, míg az 57, 58, 59 méreteknél valamivel nagyobb E+ héjat használnak és végül az F+ héj ami a 60-as, 61-es és 61+-os méretet takarja.

A héj és a pajzs kialakítása az aerodinamikai teljesítmény javítására, a belső zaj csökkentésére és az energiagazdálkodási kapacitás növelésére optimalizált.

Légszívó, oldalsó elszívók, hátsó légterelő, felső és állrudat tömítőgyűrűk külön kaphatók.

Nem tűzálló béléssel rendelkezik.

Az RS7K NEM kompatibilis az FHR Hans horgonyrendszerekkel vagy eszközökkel.

Szintetikus gumi tömítés, amely megakadályozza a szennyeződés és a víz bejutását a sisakba.

Pajzs és csavarkészlet: SE07, SV (SE07)

Húzózsinóros sisak táska mellékelve.

Belső tér: sötétszürke nagy szilárdságú – magas kényelemű szövet

Korábban csak a legjobb professzionális sofőrök számára volt elérhető, de most kis felár ellenében a sisak belsejét is személyre szabhatja a bélés színeinek választékával.

A standard kész sisakokat sötétszürke belső színnel szállítjuk, de választható színek még a fehér, piros, lila, kék, zöld, világosbarna, rózsaszín, narancs és sárga.

A Doboz tartalma:

– RS7-K Carbon sisak

– Átlátszó SE07 DSAF plexi

– Húzózsinóros sisak táska

Méret: 54-61+

Méret: 11.kép

De még több terméket itt talál: Kart Sisak

1204A49 (54)

1204A50 (55)

1204A51 (56)

1204A42 (57)

1204A43 (58)

1204A44 (59)

1204A46 (60)

1204A47 (61)

1204A48 (61+)

1./2.kép  1204A4X  Carbon

FIGYELMEZTETÉS!
Minden egyedi színnel rendelt belső bélés sisak csak egyedi megrendelésnek minősül, ezért nem küldhető vissza. A megrendeléskor 100%-os, vissza nem térítendő előleget kérünk. Kérjük, számoljon vele, hogy hozzávetőlegesen 7-8 hét átfutási idővel kell kalkulálni az összes személyre szabott sisak esetében.

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 61+

Válassz belső színt

Fehér, Kék, Lila, Narancs, Piros, Rózsaszín, Sárga, Sötétszürke, Világosbarna, Zöld

Érdekelhetnek még…