RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Napellenző

171,45  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak shield spoiler, 1 színben

A Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Napellenző Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Napellenző -it, amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és amely a tökéletes kiegészítő a stílust és a funkcionalitást egyaránt értékelő versenyzőknek és versenysport szerelmeseinek.

A Sparco, a motorsport-ipar megbízható gyártója által tervezett, 00316F0 -as termék kifejezetten a Sparco RJ-i, RJ és Carbon RJ-i nyitott sisakokhoz készült.

A Sparco RJ-i Carbon/RJ-i/RJ kiegészítők egyik legfontosabb jellemzője a napellenző, amely védelmet nyújt a vakító napfény ellen, és javítja a láthatóságot a versenypályán.

Úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a Sparco RJ-i, RJ és Carbon RJ-i sisakokhoz, ezáltal a szemvédők optimális fedést és árnyékolást biztosítanak a napsugárzás ellen.

A beszerelés gyerekjáték, mindössze négy rögzítési lyukkal, így gyorsan és egyszerűen rögzítheti a napellenzőt a sisakra.

Akár egy sérült napellenzőt cserél, akár tartalékot keres, a Sparco RJ-i Carbon/RJ-i/RJ napellenzői kényelmes megoldást kínálnak.

Mindegyik pajzs egy eredeti Sparco termék, amely garantálja a legmagasabb minőséget és kompatibilitást a megadott sisakokkal.

Praktikusságuk mellett ezek a napellenzők stílusjegyet is adnak.

A Sparco RJ-i Carbon / RJ-i / RJ Napellenző három változatban kapható: carbon, fekete és fehér.

A klasszikus fekete opció változatai elegáns és időtlen megjelenést kínálnak, míg a fehér opció változatai egy csipetnyi eleganciát adnak hozzá.

A modernebb és dinamikusabb megjelenésre vágyók számára a carbon változat a tökéletes választás.

Függetlenül attól, hogy mit szeretne, ezek a napellenzők lehetővé teszik a sisak testreszabását és általános esztétikáját.

A Sparco megérti a versenyvilág igényeit, ezért az RJ-i Carbon/RJ-i/RJ napellenzői külön is megvásárolhatóak.

Ha kéznél van egy tartalék napellenző, akkor gyorsan és egyszerűen kicserélheti a sérült vagy elhasználódott alkatrészt, így megszakítás nélkül koncentrálhat a versenyteljesítményére.

Összefoglalva, a Sparco RJ-i Carbon/RJ-i/RJ napellenző a tökéletes kiegészítő a nyitott arcú versenysisakokhoz.

A napellenző funkciójukkal, egyszerű telepítési folyamatukkal és eredeti Sparco minőségükkel ezek a napellenzők praktikusak és stílusosak.

Akár egy sérült napellenzőt szeretne kicserélni, akár egy tartalékot szeretne hozzáadni a kollekciójához, a Sparco RJ-i Carbon/RJ-i/RJ napellenző ideális választás.

Válasszon a különböző szín változatok közül, és emelje fel versenyfelszerelését ezekkel a kivételes napellenzőkkel.

Tapasztalja meg a teljesítmény és az esztétika tökéletes keverékét a Sparco RJ-i Carbon/RJ-i/RJ napellenzők segítségével.

A napellenző nem kompatibilis a plexikkel, így a kettőt egyszerre nem lehet használni.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00316F08  Carbon

3.kép  00316F06  Fekete

4.kép  00316F07  Fehér

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz színt

Carbon, Fehér, Fekete

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds