RJ 🔥

450,85  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8860-2010 + SNELL SA 2015 Homológ, új gyártás technológiának köszönhetően könnyű anyagszerkezet, ultra carbon zárt sisak, 1 színben, több méretben, Felhasználási terület: Formula, Pálya, Le mans,

A Sparco RJ 🔥 FIA 8859-2015 + SNELL SA 2020 Homológ Sisak.

Bemutatjuk a Sparco RJ 🔥 sisakot, ami egy nagy teljesítményű bukósisak és a professzionális versenyzés szerelmeseinek terveztek.

A Sparco, egy neves motorsport-felszerelés-gyártó által készített sisak kivételes biztonságot, kényelmet és fejlett funkciókat kínál a versenyzési élmény fokozása érdekében.

A Sparco RJ sisak lenyűgöző funkciók listájával büszkélkedhet.

A szigorú FIA 8859-2015 szabványok szerint homologizált, biztosítva, hogy megfeleljen a motorsport legmagasabb biztonsági követelményeinek.

Ezenkívül megfelel az új Snell 2020 jóváhagyásnak, amely egy további tanúsítási réteget biztosít a fokozott védelem érdekében.

Az RJ sisak egyik legfontosabb fejlesztése az új légáteresztő tűzálló anyag.

Ez az innovatív anyag fokozza a kényelmet azáltal, hogy lehetővé teszi a levegő keringését.

Hűvösen és koncentráltan tartja az intenzív versenyeken.

Mondjon búcsút a túlzott hőség okozta kényelmetlenségnek, mivel a tűzálló anyag segít szabályozni a hőmérsékletet, hogy még élvezetesebb legyen a pálya.

A sisak új csúcskialakítással rendelkezik, amelyet a napvédelemre optimalizáltak.

A tűző napsütésben való versenyzés többé nem jelent kihívást, mivel a csúcs hatékonyan védi a szemet és az arcot a közvetlen napfénytő.

Lehetővé téve a jó láthatóságot, és az előtted álló útra való összpontosítást.

Az RJ 🔥 homológ verseny sisak üvegszálas héja karbon-kevlárral van megerősítve, ami kivételes szilárdságot és ütésállóságot eredményez.

Ez az anyagkombináció könnyű, de tartós konstrukciót kínál, csökkenti a fáradtságot és megbízható védelmet nyújt balesetek vagy ütközések esetén.

A dupla méretű héj és a szellőzőnyílásokkal ellátott polisztirol hozzájárul az optimális légáramláshoz és szellőzéshez.

Megakadályozza a túlmelegedést és növeli a kényelmet hosszabb versenyeken.

A sisak Hans-klipsszel van felszerelve, amely biztosítja a kompatibilitást a fej és nyaktámasztó rendszerekkel a fokozott biztonság érdekében.

A sisak belseje levehető, állítható és mosható, így személyre szabott illeszkedést és egyszerű karbantartást tesz lehetővé.

A sisakot ízlése szerint testre szabhatja, tisztán és frissen tarthatja, így biztosítva a kényelmes és higiénikus versenyzési élményt.

Az összetartó és stílusos megjelenés érdekében a Sparco RJ sisak csúcsa megegyezik a sisak színével.

A részletekre való odafigyelés vizuálisan tetszetős esztétikát hoz létre, és kiegészíti az általános dizájnt.

Összefoglalva, a Sparco RJ sisak egy csúcskategóriás fejfedő, amely kompromisszumok nélküli biztonságot, kényelmet és fejlett funkciókat kínál a professzionális versenyzés során.

FIA és Snell jóváhagyásával, légáteresztő, optimalizált csúcskialakítással, megerősített burkolattal, szellőző szerkezettel és kivehető belsővel kivételes versenyélményt biztosít.

Bízzon a Sparco -ban, a motorsport-felszerelések vezető gyártójában, és vegye fel az RJ sisakot, hogy teljes potenciálját kibontakoztassa a pályán.

Méret: XS-XXL

De több terméket még itt talál: Homológ Sisak

003370BI0XS XS (53-54)

003370BI1S S (55-56)

003370BI2M M (57-58)

003370BI3ML M+ (59)

003370BI4L L (60)

003370BI5XL XL (61)

003370BI6XXL XXL (62)

1./2.kép 003370BI  Fehér

5.kép  Választható kiegészítők

Mérettáblázatok

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

XXL, XL, L, M+, M, S, XS

Érdekelhetnek még…