RF / KF Sisak Pumper

27,94  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak pumper, 2 színben, 2 méretben

A Sparco RF / KF Sisak Pumper Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco RF / KF Sisak Pumper -t, amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és egy nélkülözhetetlen tartozék, ami javítja a teljes arcot fedő sisak szellőzését és hűtését.

A precízen megtervezett és nehéz versenykörülmények között tesztelt Sparco szivattyú optimális légáramlást és kényelmet biztosít a vezetők számára.

Kifejezetten a Sky RF-7W és Air Pro RF-5W és a KF széria sisakmodelljeihez tervezett légszivattyú.

Könnyű telepítésével, egyes Sparco sisakmodellekkel való kompatibilitásával, valamint különböző méretekben és színekben elérhető Sparco szivattyú tökéletes választás a jobb szellőzési teljesítményt kereső versenyzők számára.

A Sparco szivattyú egyik legfontosabb jellemzője, hogy közvetlenül a vezető fejéhez juttatja a levegőt.

Magas hőmérsékletű környezetben vagy intenzív versenyzés közben a sisak belsejében felgyülemlik a hő és az izzadság, ami kényelmetlenséghez és csökkent koncentrációhoz vezethet.

A szivattyú úgy oldja meg ezt a problémát, hogy folyamatosan friss, hűvös levegőt juttat a vezető fejébe, hűvösen és koncentráltan tartja a vezetőt az igényes versenyzések során.

Ezeket a sisakmodelleket széles körben használják professzionális versenyzők és rajongók egyaránt, akik kiváló minőségükről és teljesítményükről ismertek.

Ha a RF / KF Sisak Pumper -t a sisakjához rögzíti, megtapasztalhatja a fokozott szellőzés és légáramlás előnyeit, javítva ezzel az általános kényelmet és a teljesítményt a pályán.

A tökéletes illeszkedés és az optimális teljesítmény érdekében a Sparco szivattyú két méretben kapható.

Ez lehetővé teszi a vezetők számára, hogy kiválasszák a sisakjuknak és személyes preferenciáiknak leginkább megfelelő méretet.

A megfelelő méret kiválasztásával biztosíthatja a biztonságos és kényelmes illeszkedést, maximalizálva a szivattyú hatékonyságát abban, hogy hideg levegőt juttat a fejhez.

Kifejezetten a Sky RF-7W és Air Pro RF-5W valamint a gokartos KF széria (Air KF-7W, Sky KF-5W, GP KF-4W) sisakmodellekhez készült.

Ezenkívül a Sparco Pumper két színben elérhető, hogy illeszkedjen a sisakjához vagy stílusához.

Akár az elegáns és finom megjelenést, akár az élénk és szemet gyönyörködtető dizájnt részesíti előnyben, a rendelkezésre álló színopciók lehetővé teszik a személyre szabást és testreszabást.

Válassza ki azt a színt, amely a legjobban tükrözi versenyzői identitását, és egy csipetnyi egyéniséget ad felszereléséhez.

A Sparco RF / KF Sisak Pumper beszerelése problémamentes folyamat.

A tartozékot úgy tervezték, hogy könnyen rögzíthető legyen Sparco teljes arcú sisakjának tetejére, így biztosítva a biztonságos és stabil csatlakozást.

Felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a pumpa gyorsan és biztonságosan telepíthető, így minden felesleges bonyodalom nélkül élvezheti előnyeit.

Fektessen be a Sparco légszivattyújába még ma, és emelje versenyzési élményét a következő szintre.

Maradjon hűvös, koncentrált és kényelmes az állandó friss levegő áramlásával, amelyet ez az innovatív tartozék biztosít.

Bízzon a Sparco hírnevében a kiválóság és az élvonalbeli tervezés terén, hogy olyan szivattyút készítsen, amely meghaladja az Ön elvárásait.

Tapasztalja meg, hogy a megfelelő szellőzés milyen különbséget jelenthet a versenyteljesítményben.

A Sparco kiegészítővel jobb légáramlást, csökkentett hőérzetet és fokozott kényelmet élvezhet, lehetővé téve, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa az intenzív versenyeken.

Válassza a Sparco-t, a professzionális versenyzők által világszerte megbízott márkát, és szerelje fel magát a Sparco légszivattyúval a páratlan versenyzési élmény érdekében.

Fedezze fel az optimális légáramlás és hűtés előnyeit, és maradjon a versenytársak előtt a Sparco teljesítmény és innováció iránti elkötelezettségével.

A sisak pumper csak a felsorolt (Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, GP KF-4W) sisakokkal kompatibilis.

Méret: XS-M/L, L-XXL

Fekete: XS-M/L  00317P02 , L-XXL  00317P04

Fehér: XS-M/L  00317P01 , L-XXL  00317P03

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00317P01/03  Fehér

3.kép  00317P02/04  Fekete

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz méretet

L-XXL, XS-M/L

Válassz színt

Fehér, Fekete

Érdekelhetnek még…