RF / KF Első Spoiler

22,86  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Első spoiler, 2 színben

A Sparco RF / KF Első Spoiler Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco RF / KF Első Spoiler -t, amik FIA-jóváhagyással rendelkeznek és egy forradalmian új tartozékot, amelyet az egész arcú sisak teljesítményének és kényelmének fokozására terveztek.

A precízen megtervezett és extrém körülmények között tesztelt első légterelő elengedhetetlen kiegészítője azoknak a versenyzőknek, akik optimális stabilitást és csökkentett vibrációt keresnek nagy sebességnél.

Kifejezetten a Sky RF-7W és Air Pro RF-5W és a KF széria sisakmodelljeihez tervezett légszivattyú.

A Sparco különböző sisakmodelljeivel és számos színválasztékával kompatibilis a Sparco spoiler tökéletes választás azok számára, akik versenyzési élményüket a következő szintre szeretnék emelni.

A Sparco spoiler egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy csökkenti a sisak vibrációját.

Ha nagy sebességgel versenyzünk, a sisak stabilitása döntő fontosságú a kényelem és a biztonság szempontjából.

Az elülső légterelő stratégiailag úgy lett kialakítva, hogy minimalizálja a szélellenállás hatásait, csökkenti a vibrációt, és stabilabb és kényelmesebb élményt biztosít viselőjének.

Ez lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy fenntartsák a fókuszt és a koncentrációt, ami jobb teljesítményt eredményez a pályán.

Kifejezetten a Sky RF-7W és Air Pro RF-5W valamint a gokartos KF széria (Air KF-7W, Sky KF-5W, GP KF-4W) sisakmodellekhez készült.

Ez a széles körű kompatibilitás biztosítja, hogy a választott Sparco sisaktól függetlenül élvezhesse az első légterelő előnyeit.

Legyen Ön tapasztalt versenyző vagy szenvedélyes rajongó, az első légterelő zökkenőmentesen integrálható meglévő sisakjába, hogy biztosítsa a kívánt stabilitást és kényelmet.

Az egyéni igények kielégítése érdekében a Sparco első légterelő két színben kapható.

Akár az elegáns és visszafogott megjelenést részesíti előnyben, akár merész kijelentést szeretne tenni, kiválaszthatja a stílusához leginkább illő színt.

Ez a színválaszték nemcsak a sisak esztétikáját javítják, hanem a személyre szabást is lehetővé teszik, és egy kis egyediséget adnak versenyfelszereléséhez.

A precízen és a részletekre való odafigyeléssel kialakított Sparco RF / KF Első Spoiler kiváló minőségű anyagokból készült a tartósság és a teljesítmény biztosítása érdekében.

Szigorú tesztelésen esik át, hogy megfeleljen a Sparco, a motorsport-ipar megbízható neve által támasztott szigorú szabványoknak.

Biztos lehet benne, hogy ha a Sparco első légterelőbe fektet be, akkor egy megbízható és hosszú élettartamú tartozékkal látja el magát, amely ellenáll a versenyzés nehéz körülményeinek.

A Sparco Első Spoiler felszerelése egyszerű folyamat a felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően.

A tartozékot úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen rögzíthető a felsorolt Sparco teljes arcú sisakjához, így biztosítva a biztonságos és stabil illeszkedést.

Megfelelő felszereléssel gyorsan megtapasztalhatja a sisak csökkentett rezgésének és a pályán a jobb stabilitás előnyeit.

Emelje új magasságokba versenyzési élményét a Sparco elülső légterelővel.

Növelje teljesítményét, fokozza kényelmét, és maximalizálja a fókuszt ezzel az innovatív tartozékkal.

Bízzon a Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettségében, hogy olyan első légterelőt szállítson, amely meghaladja az Ön elvárásait.

Tapasztalja meg a páratlan stabilitást, csökkentett vibrációt és fokozott kényelmet, amelyet a Sparco is tud nyújtani.

Válassza a Sparco-t, a professzionális versenyzők által választott márkát világszerte, és tárja fel a teljes arcú sisakjában rejlő valódi lehetőségeket.

A hátsó spoiler csak a felsorolt (Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, GP KF-4W) sisakokkal kompatibilis.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00315K08  Fekete

3.kép  00315K07  Fehér

További információk

Tömeg 0,3 kg
Válassz színt

Fehér, Fekete

Érdekelhetnek még…