Qrt Performance Versenyülés Konzol

171,45  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Konzol Qrt Performance üléshez, csak ezzel a konzollal lehet az ülést használni

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Qrt Performance Versenyülés Konzol.

Bemutatjuk a Sparco FIA által jóváhagyott Qrt Performance Versenyülés Konzol -t oldalra rögzíthető ülésekhez (termékszám: 0049616QRT), amely a tökéletes oldalsó ülés-tartozék az autóipar szerelmeseinek, akik az optimális biztonságot, kényelmet és teljesítményt keresik.

A neves Sparco gyártó által tervezett rögzítőkeretek szakértelemmel készültek, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek az Qrt és a Qrt Performance versenyüléshez.

Ami a biztonságot illeti, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretek kivételes stabilitást és merevséget biztosítanak, biztosítva.

Így az ülés biztonságosan a helyén marad intenzív vezetési manőverek során.

A kiváló minőségű anyagokból készült vázak megfelelnek a Nemzetközi Autószövetség (FIA) szigorú szabványainak, így ideálisak professzionális versenyzők és szenvedélyes motorsport-rajongók számára.

Az oldalsó rögzítőkereteket kifejezetten az ergonomikus kialakításáról és kiváló kényelméről híres Sparco Qrt ülés kiegészítésére tervezték.

Ezeknek a rögzítőkereteknek a használatával optimalizálhatja az üléspozíciót, így személyre szabottabb vezetési élményt nyújt.

Legyen szó éles kanyarokról a pályán, vagy hosszú utakra indul az úton, a Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretei biztosítják a tökéletes egyensúlyt a kényelem és az irányítás között.

A Sparco FIA által jóváhagyott rögzítőkeretekkel a telepítés gyerekjáték.

A precízen megtervezett keretek zökkenőmentesen illeszkednek az Qrt és Qrt Performance ülés oldalsó rögzítéséhez, biztonságos és problémamentes rögzítési folyamatot kínálva.

A mellékelt hardverrel és az egyértelmű utasításokkal pillanatok alatt felszerelheti üléseit, és magabiztosan indulhat az útra.

A Qrt Performance Versenyülés Konzol ami a FIA által jóváhagyott rögzítőkeret nemcsak kivételes funkcionalitást biztosítanak, hanem letisztult és stílusos kialakítást is mutatnak.

Legyen szó professzionális versenyzőről, aki javítani kívánja köridejét, vagy az autóipar rajongója, aki nagyobb vezetési élményre vágyik.

A Sparco FIA által jóváhagyott oldalra szerelhető ülések rögzítőkeretei (termékszám: 0049616QRT) a tökéletes választás.

Kiemelkedő biztonsági jellemzőikkel, a Sparco Qrt és Qrt Performance üléssel való zökkenőmentes kompatibilitásukkal, a könnyed beszerelési folyamattal és a tetszetős kialakításukkal.

Ezek a rögzítő konzolok tökéletes kiegészítők ahhoz, hogy vezetési teljesítményét új magasságokba emeljék.

Ezek a tartók szükségesek az ülés rögzítéséhez, hogy megfeleljenek az FIA 8855-1999 szabványnak.

A Qrt Performance Versenyülés Konzolok megfelelnek a FIA 8855-1999 előírásainak.

Szuper erős ötvözet szerkezet.

Az Qrt és Qrt Performance Ülés Konzol DOMEX horganyzott anyagból.

Tehát csak ezzel a konzollal lehet az üléseket használni.

De több terméket még itt talál: Ülés Konzolok

1./2.kép  0049616QRT  Fekete

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds