Qrt Performance ūüĒ•

1746,25  √Ār az √ĀFA-t tartalmazza

FIA 8855-1999 Homol√≥g, a leginnovat√≠vabb CAD szoftver seg√≠ts√©g√©vel tervezve a QRT Performance √ľl√©s egy teljesen √ļj koncepci√≥ k√∂r√© √©p√ľl, sz√∂vet √©s SKY bevonattal, kedvezŇĎ l√°btart√≥ kialak√≠t√°s

Engedélyezett utánrendelésre

Teh√°t a Sparco Qrt Performance ūüĒ• FIA 8855-1999 Homol√≥g √©s Utcai Verseny√ľl√©s.

A Sparco QRT Performance √ľl√©st a k√∂z√ļti aut√≥kat szem elŇĎtt tartva tervezt√©k, de rendelkezik az FIA 8855-1999 homologiz√°ci√≥val is, amely lehetŇĎv√© teszi a motorsportban val√≥ haszn√°lat√°t.

Az √ľl√©sh√©j nagy, hogy a vezetŇĎk sz√©lesebb k√∂re elf√©rjen, √©s QRT seg√≠ts√©g√©vel gy√°rtj√°k, hogy 30%-kal cs√∂kkents√©k a s√ļlyt.

QRT gy√°rt√°s a sokkal k√∂nnyebb √ľl√©sh√©j√©rt.

Nagy m√©retŇĪ h√©j, amely a meghajt√≥k sz√©lesebb k√∂r√©re illeszkedik.

Kompakt k√ľlsŇĎ m√©retek, amelyek lehetŇĎv√© teszik a legt√∂bb j√°rmŇĪh√∂z val√≥ felszerel√©st.

St√≠lusos bŇĎr √©s alcantara d√≠sz√≠t√©ssel.

A QRT utcai verseny√ľl√©s oldalra van szerelve, √©s 5 hevederny√≠l√°ssal rendelkezik, amelyek lehetŇĎv√© teszik a 4 vagy 6 pontos heveder felszerel√©s√©t.

A Qrt Performance ūüĒ• -n√©l olyan QRT gy√°rt√°si folyamat zajlott ami azt jelenti, hogy az √ľl√©s s√ļlya minim√°lis (mind√∂ssze 7,5 kg).

Olaszorsz√°gban a Sparco √°ltal tervezett √©s kifejlesztett QRT technol√≥gia c√©lja a vil√°g legk√∂nnyebb √ľvegsz√°las kereteinek l√©trehoz√°sa √©s a j√∂vŇĎ sport√ľl√©seinek jellemzŇĎinek meghat√°roz√°sa.

Ezzel a technol√≥gi√°val a Sparco √ļj szabv√°nyokat √°ll√≠t fel az √ľl√©s teljes√≠tm√©ny√©re ez√°ltal cs√∂kkentve az egys√©gek t√∂meg√©t 30% -kal az elŇĎzŇĎ √ľl√©sekhez k√©pest.

Ez lehetŇĎv√© teszi, hogy az √ľvegsz√°las sport√ľl√©seken soha nem l√°tott mechanikai szil√°rds√°g / t√∂megar√°ny √°lljon rendelkez√©sre.

A leginnovat√≠vabb CAD szoftver seg√≠ts√©g√©vel tervezve a QRT Performance √ľl√©s egy teljesen √ļj koncepci√≥ k√∂r√© √©p√ľl.

A keretet √ļgy tervezt√©k, hogy m√©g a legszŇĪkebb aut√≥k belsej√©ben is elhelyezhetŇĎ legyen √©s agressz√≠v kialak√≠t√°sa hangs√ļlyozza az √ľl√©s versenyfajt√°j√°t √©s n√∂veli annak szerkezeti merevs√©g√©t.

Az √ľl√©s h√©ja √ľvegsz√°lb√≥l k√©sz√ľl a Sparco QRT gy√°rt√°si technol√≥gi√°j√°val, hogy cs√∂kkentse a s√ļlyt √©s megtartsa az erej√©t.

A QRT gy√°rt√°si technol√≥gi√°ja a s√ļlycs√∂kkent√©s √©rdek√©ben a biztons√°g vesz√©lyeztet√©se n√©lk√ľl.

Kiv√°l√≥ t√°mogat√°st ny√ļjt, ide√°lis a hangulatos vezet√©shez.

FIA 8855-1999 jóváhagyva.

De t√∂bb term√©ket m√©g itt tal√°l: Utcai Verseny√ľl√©s

Méret: 6.kép

1./2.kép  008006RNR  Fekete

További információk

Tömeg 20.1 kg

√Črdekelhetnek m√©g…