Qrt Performance 🔥

1746,25  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8855-1999 Homológ, a leginnovatívabb CAD szoftver segítségével tervezve a QRT Performance ülés egy teljesen új koncepció köré épül, szövet és SKY bevonattal, kedvező lábtartó kialakítás

Engedélyezett utánrendelésre

Tehát a Sparco Qrt Performance 🔥 FIA 8855-1999 Homológ és Utcai Versenyülés.

A Sparco QRT Performance ülést a közúti autókat szem előtt tartva tervezték, de rendelkezik az FIA 8855-1999 homologizációval is, amely lehetővé teszi a motorsportban való használatát.

Az üléshéj nagy, hogy a vezetők szélesebb köre elférjen, és QRT segítségével gyártják, hogy 30%-kal csökkentsék a súlyt.

QRT gyártás a sokkal könnyebb üléshéjért.

Nagy méretű héj, amely a meghajtók szélesebb körére illeszkedik.

Kompakt külső méretek, amelyek lehetővé teszik a legtöbb járműhöz való felszerelést.

Stílusos bőr és alcantara díszítéssel.

A QRT utcai versenyülés oldalra van szerelve, és 5 hevedernyílással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a 4 vagy 6 pontos heveder felszerelését.

A Qrt Performance 🔥 -nél olyan QRT gyártási folyamat zajlott ami azt jelenti, hogy az ülés súlya minimális (mindössze 7,5 kg).

Olaszországban a Sparco által tervezett és kifejlesztett QRT technológia célja a világ legkönnyebb üvegszálas kereteinek létrehozása és a jövő sportüléseinek jellemzőinek meghatározása.

Ezzel a technológiával a Sparco új szabványokat állít fel az ülés teljesítményére ezáltal csökkentve az egységek tömegét 30% -kal az előző ülésekhez képest.

Ez lehetővé teszi, hogy az üvegszálas sportüléseken soha nem látott mechanikai szilárdság / tömegarány álljon rendelkezésre.

A leginnovatívabb CAD szoftver segítségével tervezve a QRT Performance ülés egy teljesen új koncepció köré épül.

A keretet úgy tervezték, hogy még a legszűkebb autók belsejében is elhelyezhető legyen és agresszív kialakítása hangsúlyozza az ülés versenyfajtáját és növeli annak szerkezeti merevségét.

Az ülés héja üvegszálból készül a Sparco QRT gyártási technológiájával, hogy csökkentse a súlyt és megtartsa az erejét.

A QRT gyártási technológiája a súlycsökkentés érdekében a biztonság veszélyeztetése nélkül.

Kiváló támogatást nyújt, ideális a hangulatos vezetéshez.

FIA 8855-1999 jóváhagyva.

De több terméket még itt talál: Utcai Versenyülés

Méret: 6.kép

1./2.kép  008006RNR  Fekete

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds