Prime Extreme 🔥👞

508,00  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8856-2000 Homológ, ultravékony anyag összetétel, a felső része könnyű kenguru bőr bevonattal, 1 színben, több méretben

A Sparco Prime Extreme 🔥👞 FIA 8856-2018 + SFI 3.3/5 Homológ Cipő.

Bemutatjuk a Prime Extreme 🔥👞 versenycipőt, ami az innováció és a teljesítmény csúcsa a motorsport lábbelik világában.

A versenyfelszerelések terén világszerte elismert Sparco által megalkotott Prime Extreme úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a professzionális és lelkes pilóták szigorú igényeinek, a legmodernebb anyagok és az aprólékos tervezés ötvözetét kínálva.

A felsőrész, amelyet aprólékosan kidolgoztak, nyomtatható és ultrakönnyű anyagok kombinációjával készült.

Két kialakításban elérhető a normál és a karbon erősítéssel ellátott változat.

Ez nem csak a pehelykönnyű érzést biztosítja, hanem a személyre szabott megjelenést is, lehetővé téve a vezetők számára, hogy kifejezzék egyedi stílusukat.
A viszkóz keverék béléssel párosított felsőrész tökéletes egyensúlyt teremt a könnyedség és a légáteresztő képesség között, biztosítva, hogy lábad hűvös és kényelmes maradjon még a legintenzívebb versenyeken is.

Rendkívül könnyű külső fűzőkkel büszkélkedhet, amelyek nemcsak a cipő súlyát optimalizálják, hanem a gyors és pontos beállítást is megkönnyítik.

Minden részletet gondosan átgondoltak, hogy javítsák a vezető általános teljesítményét és kényelmét.

A magabiztosan pályára lépő Prime Extreme 🔥👞 olaj- és szénhidrogénálló gumilemez talppal és hátsó légterelővel rendelkezik.

Ez a talp nem csak a tapadásról szól; ez egy gondosan megtervezett alap, amely biztosítja a stabilitást, az irányíthatóságot és a hosszú élettartamot, és biztos lábérzetet biztosít a pilóta számára bármilyen versenyen.

A rugalmas karbon talpbetét új magasságokba emeli a pedálozás érzését.

A sofőrök értékelni fogják a fejlett talpbetét által biztosított érzékenységet és precizitást,amit a lábtól a pedálig biztosít páratlan pontossággal.

A biztonság a legfontosabb, és a versenycipő nem köt kompromisszumot.

A védő oldalsó betétszivacs és az átlátszó szilikon megerősítés harmonikusan véd a kopások és ütések ellen, extra védelmi réteget biztosítva a nagy sebességű kanyarokban és kihívást jelentő versenykörülmények között közlekedő versenyzőknek.

Akár tapasztalt profi, akár feltörekvő versenyző, a Sparco versenycipője a stílus, a kényelem és a teljesítmény keverékét nyújtja.

Ultrakönnyű anyagával, légáteresztő bélésével, külső fűzőivel, olajálló talpával, karbon talpbetétjével és védőbetéteivel ez a lábbeli a versenycipő technológia csúcsát képviseli.

Bízzon a Sparco-ban, hogy olyan felszereléssel látja el Önt, amely nem csak megfelel, hanem felülmúlja az elvárásait.

Ultrakönnyű versenycipő (42-es méretben csak 198 g)

A Prime Extreme 🔥👞 versenycipő tintasugaras nyomtatással teljesen testre szabható.

Ennél a típusnál elérhető az egyedi konfiguráció színben.

(Plusz költséggel jár az egyedi megjelenés, részletek miatt kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu email címre)

Méret: 37-47

De több terméket még itt talál: Homológ Cipő

1./2.kép  0012A9..BMRS  Sötétkék-piros

3.kép  0012A9SP01  Sötétkék-piros (karbon)

Mérettáblázatok

További információk

Tömeg 1 kg
Válassz méretet

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Válassz színt

Egyedi, Sötétkék-piros, Sötétkék-piros (Carbon)

Érdekelhetnek még…