Plexi VIII

119,38  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Sisak plexi Sparco sisakokhoz, a következő típusokkal kompatibilis: Prime RF-9W, Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W, Sky KF-5W, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 2023sparco00314V06 Kategóriák: , Címkék: , , ,

A Sparco Plexi VIII Sisak Kiegészítő.

Bemutatjuk a Plexi VIII -at, egy stílusos és szemet gyönyörködtető kiegészítőt, amelyet a versenyzés élményének fokozására terveztek.

Ez a szemellenző élénkvörös irídium bevonattal rendelkezik, amely kiváló minőségű plexi anyagból készült, és egy kis hangulatot ad a Sparco versenysisaknak.

Bár a FIA nem hagyta jóvá, kompatibilis a Sparco adott sisakjával, köztük a Prime RF-9W, Sky RF-7W, Air Pro RF-5W, Air KF-7W és Sky KF-5W sisakokkal.

A napellenző vörös irídium bevonata nemcsak feltűnő megjelenést kölcsönöz neki, hanem számos funkcionális előnnyel is jár.

Csökkenti a nap és az erős fények tükröződését, javítva a láthatóságot és a versenypályára való összpontosítást.

Az irídium kezelés bizonyos fokú színezést is kínál, amely fokozhatja a kontrasztot és csökkenti a szem megerőltetését különböző fényviszonyok között.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy bár ezt a napellenzőt Sparco versenysisakokkal való használatra tervezték, a FIA nem hagyta jóvá.

A Nemzetközi Autószövetség (FIA) egy olyan irányító testület, amely szigorú biztonsági előírásokat határoz meg a motorsport felszerelésekre vonatkozóan.

Bár ez a napellenző nem rendelkezik FIA jóváhagyással, megbízható védelmet nyújt, és különféle nem versenycélú alkalmazásokhoz használható, mint például pályanapok, szabadidős gokartozás vagy autós találkozók.

A Sparco Plexi VIII felszerelése gyors és egyszerű.

Kifejezetten úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjen a Sparco versenysisakokhoz, biztosítva a biztonságos és pontos illeszkedést.

A napellenző biztonságosan rögzíthető a sisakhoz, kényelmes és megbízható pajzsot biztosítva a szél, a törmelék és egyéb külső elemek ellen.

A Sparco egy megbízható név a motorsport-iparban, amely a biztonság, a teljesítmény és az innováció iránti elkötelezettségéről ismert.

Bár a plexi nem rendelkezik a FIA jóváhagyásával, továbbra is megfelel a márka magas minőségi és kivitelezési követelményeinek.

Úgy tervezték, hogy megfeleljen a szenvedélyes versenyrajongók igényeinek, akik stílust és funkcionalitást egyaránt keresnek versenyfelszerelésükben.

Adjon egyéniséget Sparco versenysisakjához a piros irídium plexivel.

Akár szabadidős versenyeken vesz részt, akár autós találkozókon, vagy egyszerűen csak javítani szeretné sisakja esztétikáját, ez a napellenző kiváló választás.

Tapasztalja meg a versenyzés izgalmát továbbfejlesztett stílusával és látványával, miközben megőrzi a Sparco által ismert megbízható védelmet és teljesítményt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a plexi nem használható a FIA szabályai által szabályozott professzionális versenyeken.

Mindig ügyeljen az adott versenyre vonatkozó megfelelő biztonsági szabványok és előírások betartására.

De több terméket még itt talál: Sisak Kiegészítők

1./2.kép  00314V06  Irídium piros

További információk

Tömeg 0,3 kg

Érdekelhetnek még…