Pálya/Rally Stopperóra ⏱

355,60  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Kronométer és időszámoló és méterszámláló, több funkció, a rally és a versenysportok világában elengedhetetlen eszköz

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Pálya/Rally Stopperóra ⏱ Mérőeszközök.

Bemutatjuk a Sparco Pálya/Rally Stopperóra ⏱ -t, a tökéletes kiegészítőt a versenyzés szerelmeseinek, akik precíz időmérésre és adatelemzésre vágynak.

A Sparco, a versenyautó-kiegészítők megbízható neve által gyártott stopper (termékszám: 29424103) kifejezetten versenyautókban való használatra készült, pontos időzítési funkcionalitást és kényelmes adatátviteli képességet biztosít.

A Circuit/Rally stopper egy sokoldalú eszköz, amely könnyedén felszerelhető versenyautója műszerfalára vagy bukókeretére.

Ez optimális láthatóságot és hozzáférhetőséget tesz lehetővé, így könnyedén nyomon követheti az időt a versenyek vagy rallye események során.

A biztonságos rögzítés biztosítja, hogy a stopper mindig stabil és elérhető maradjon.

A jármű 12 V-os tápellátásával működő stopper két gomb egyszerű megnyomásával működik.

Ez a felhasználóbarát kialakítás lehetővé teszi az intuitív kezelést, lehetővé téve, hogy a vezetésre összpontosítson, miközben hatékonyan kezeli az időzítési feladatokat.

A start/stop és a split/resume funkciók precíz vezérlést biztosítanak az időmérések során, lehetővé téve a döntő pillanatok pontos rögzítését.

A nagy kontrasztú, 6 számjegyű kijelzővel felszerelt Pálya/Rally Stopperóra ⏱ kiváló olvashatóságot kínál még kihívást jelentő fényviszonyok mellett is.

A kijelző órákat, perceket, másodperceket és 1/10 másodpercet mutat, biztosítva ezzel, hogy kivételes pontossággal nyomon követheti az időt.

Maradjon a csúcson a teljesítménye, és tartsa fenn versenyelőnyét ezzel a megbízható és pontos időmérő eszközzel.

A Sparco Circuit/Rally stopper egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy képes adatokat tárolni és számítógépre továbbítani.

Ez a funkció lehetővé teszi a rögzített időadatok letöltését további elemzés és értékelés céljából.

Ha a stoppert a mellékelt USB-porton keresztül számítógéphez csatlakoztatja, könnyen elérheti és áttekintheti az időrekordokat.

Lehetővé téve a versenystratégiák finomhangolását és általános teljesítményének javítását.

A Sparco Circuit/Rally stopper elengedhetetlen kelléke a professzionális versenyzők, rallye pilóták és a motorsportok szerelmesei számára, akik precíz és adatvezérelt teljesítményelemzést keresnek.

Könnyű telepítésével, felhasználóbarát kezelésével, nagy kontrasztú kijelzőjével és adatátviteli képességeivel ez a stopper értékes eszköz a versenyzési élmény fokozásához.

Frissítse rendszerét a Sparco Circuit/Rally stopper segítségével, és engedje szabadjára teljes potenciálját a pályán.

Időzítse meg pontosan a köreit, hozzon megalapozott döntéseket, és nyerjen értékes betekintést teljesítményébe ezzel a megbízható és funkciókban gazdag stopperrel.

Megjegyzés: A telepítéssel, a használattal és az adatátvitellel kapcsolatos részletes utasításokért tekintse meg a Sparco Circuit/Rally Stopperhez mellékelt termék kézikönyvét.

De több terméket még itt talál: Mérőeszközök

1./2.kép  29424103

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…