Akció!

Omega KB-6 🏎👞

Original price was: 125,73 €.Current price is: 88,90 €. Ár az ÁFA-t tartalmazza

Gokartos cipő, magas szárú kialakítással, az Omega KB-6 gokartos cipő könnyű és kiváló légzési tulajdonságokkal rendelkezik, 5 színben valamint egyedi színben is rendelhető, több méretben

A Sparco Omega KB-6 🏎👞 Kart Cipő.

Bemutatjuk a Sparco Omega KB-6 🏎👞 gokartcipőt, amely a tökéletes választás a könnyű, légáteresztő és nagy teljesítményű lábbeliket kereső gokart szerelmeseinek.

Kifutott termék!

Ezt a 001257..BISI termékszámú Sparco által gyártott terméket a professzionális gokartversenyzők igényeinek megfelelően alakították ki.

Páratlan kényelmet, tartósságot és biztonságot nyújtva a pályán.

A Sparco Omega KB-6 gokartcipőket a gokart kiválóság szem előtt tartásával tervezték.

A gokart versenyző felszerelésének döntő elemeként ezek a cipők előnyben részesítik a könnyedséget és a légáteresztő képességet.

A cipők felső része lélegző préselt anyagból készült, amely lehetővé teszi az optimális légáramlást és a hőmérséklet szabályozását intenzív gokartozás során.

A bőrbetétek beépítése tovább növeli a stílust és a tartósságot, biztosítva, hogy a cipő ellenálljon a versenyszerű gokartozás keménységének.

A biztonság és a stabilitás a legfontosabb, és a Sparco az Omega KB-6-ot erősítéssel látta el a boka területén és a sarok részen.

Ez a stratégiai megerősítés fokozza a támogatást és a védelmet a nagy sebességű manőverek során, csökkenti a sérülések kockázatát és növeli az általános önbizalmat a volán mögött.

A gokartversenyzők bízhatnak az Omega KB-6-ban, amely biztosítja a szükséges stabilitást és támogatást a dinamikus gokartmozgások során.

Az illeszkedés és a mobilitás további javítása érdekében az Omega KB-6 🏎👞 egy elasztikus panellel rendelkezik a sarok felett.

Ez a panel nemcsak biztonságos illeszkedést biztosít, hanem lehetővé teszi a boka szabad mozgását vezetés közben.

Ez a mozgásszabadság kulcsfontosságú a precíz pedálvezérléshez és manőverezéshez.

Amely képessé teszi a gokart versenyzőket a gyors és pontos döntések meghozatalára a versenyek során.

A funkcionális jellemzői mellett a Sparco Omega KB-6 Kart cipő aszimmetrikus gumitalppal is rendelkezik.

Ez az egyedi kialakítás nemcsak kivételes tapadást biztosít, hanem javítja a pedálérzetet is, lehetővé téve a precíz vezérlést és az optimális teljesítményt.

A talp külső oldalsó megerősítése fokozott védelmet és tartósságot biztosít, biztosítva, hogy a cipők több gokart szezonon keresztül is megőrizzék teljesítményüket.

A kényelem kedvéért az Omega KB-6 gokartcipők hurokkal záródnak, így gyors és biztonságos zárrendszert biztosítanak.

A hurok biztosítja, hogy a cipők a helyükön maradjanak a versenyek során, így a gokart versenyzők minden zavaró tényező nélkül a teljesítményükre összpontosíthatnak.

A biztonságos zárás a cipő általános biztonságát és stabilitását is növeli, nyugalmat biztosítva a pályán.

Összefoglalva, a Sparco Omega KB-6 versenycipő a tökéletes választás a gokart szerelmeseinek, akik könnyű, légáteresztő és nagy teljesítményű lábbelit keresnek.

Légáteresztő préselt anyagukkal, bőrbetétekkel, megerősített bokarésszel és háttámlával, rugalmas panellel, aszimmetrikus gumitalppal és hurkos zárással.

Ezek a cipők verhetetlen kényelmet, tartást és tartósságot kínálnak.

A Sparco Omega KB-6 gokartcipővel előnyben részesítse a biztonságot és a teljesítményt a pályán.

Bízzon a Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettségében, és emelje gokartozási élményét új magasságokba.

Mérte: 43

De több terméket még itt talál: Kart Cipő

2.kép  001257..BISI Fehér-ezüst

Mérettáblázatok

További információk

Tömeg 1 kg

Érdekelhetnek még…