Nyakvédő Kicsiknek 🏎

149,36  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Nyakvédő, extra védelem, 1 színben, 1 méretben

Az Alpinestars Nyakvédő Kicsiknek 🏎 Kart Protector.

A Nyakvédő Kicsiknek 🏎 kifejezetten fiatalok számára készült, különböző verseny kategóriákhoz, kivéve ahol a homológ előírás kötelező.

Úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy az illeszkedjen az ifjú vezetők anatómiájára.

Keret az injektált polimer vegyületekből készült, amelyeket széles körben teszteltek: terep viszonyokon és különböző hőmérsékleteken valamint terhelés alatt.

A keretet ergonómiailag fejlesztették ki, hogy elősegítse a sisak védelmét az ütközés során, beleértve a hátsó támasztólécet.

Amely jobban illeszkedik a testhez és a mellkashoz, hogy elkerülje a hiper flexiós sérüléseket, ezáltal szilárd felületet biztosítva és amely azonnal eltávolítja a káros, nyomó hatású energiát a nyak vonalából.

A keret anatómiai profilja pozitív sisakkapcsolatot biztosít a baleset esetén és miközben lehetővé teszi a fej szabad mozgását.

A Nyakvédő Kicsiknek 🏎 hátsó stabilizáló rendszer segítséget nyújt a tartó helyzetében, és arra is szolgál, hogy extrém energia terheléseket távolítsa el a gerinctől.

És a vállon keresztül továbbítja az energiát, és segítsen a súlyos gerincérülés elkerülésében.

Az ultra-könnyű EVA hab a tartó alján, a kényelem és a pozicionálás érdekében, és az ütközési erő elosztása a lehető legszélesebb körben.

Új zárórendszer ami elősegíti a kényelmes felhelyezést, és a vészhelyzet esetén történő gyors eltávolítást.

A támasztékot az egyszerűen használható heveder-rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi az overall fölött vagy alatt történő használatát, ezáltal biztosítja a megfelelő védelmet minden körülmények között.

De több terméket még itt talál: Kart Protector

1./2.kép  6540118 155  Fekete-rikító sárga

3.kép  6540118 12  Fekete-fehér

4.kép  6540118 14  Fekete-narancs

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz színt

Fekete-fehér, Fekete-narancs, Fekete-rikító-sárga

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds