Nyakvédő Kicsiknek 🏎

143,97  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Nyakvédő, extra védelem, 1 színben, 1 méretben

Az Alpinestars Nyakvédő Kicsiknek 🏎 Kart Protector.

Bemutatjuk a Nyakvédő Kicsiknek 🏎 védőfelszerelést, ami kifejezetten fiatalok számára készült, különböző verseny kategóriákhoz, kivéve ahol a homológ előírás kötelező.

Úgy tervezték és fejlesztették ki, hogy az illeszkedjen az ifjú vezetők anatómiájához 10-14 éves kor között.

Keret az injektált polimer vegyületekből készült, amelyeket széles körben teszteltek: terep viszonyokon és különböző hőmérsékleteken valamint terhelés alatt.

A keretet ergonómiailag fejlesztették ki, hogy elősegítse a sisak védelmét az ütközés során, beleértve a hátsó támasztólécet.

Amely jobban illeszkedik a testhez és a mellkashoz, hogy elkerülje a hiper flexiós sérüléseket, ezáltal szilárd felületet biztosítva amely azonnal eltávolítja a káros, nyomó hatású energiát a nyak vonalából.

A keret anatómiai profilja pozitív sisakkapcsolatot biztosít a baleset esetén és eközben lehetővé teszi a fej szabad mozgását.

A Nyakvédő Kicsiknek 🏎 hátsó stabilizáló rendszerrel, ezáltal nyújt segítséget tartó helyzetében, és arra is szolgál, hogy extrém energia terheléseket távolítson el a gerincről.

Ezáltal a vállon keresztül továbbítja az energiát, és segít a súlyos gerincérülések elkerülésében.

Az ultra-könnyű EVA hab a tartó alján, a kényelem és a pozicionálás érdekében, valamint az ütközési erő elosztása a lehető legszélesebb körben.

Új zárórendszer ami elősegíti a kényelmes felhelyezést, és vészhelyzet esetén történő gyors eltávolítást.

A támasztékot az egyszerűen használható heveder-rendszer biztosítja, amely lehetővé teszi az overall fölött vagy alatt történő használatát, ezáltal biztosítja a megfelelő védelmet minden körülmények között.

Méret: egy méretben

De több terméket még itt talál: Kart Protector

1./2.kép  6540118 155  Fekete-rikító sárga

3.kép  6540118 12  Fekete-fehér

4.kép  6540118 14  Fekete-narancs

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz színt

Fekete-fehér, Fekete-narancs, Fekete-rikító-sárga

Érdekelhetnek még…