Navigátor Füzet 📓

25,40  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Navigátor füzet versenyhasználatra, navigátorok nélkülözhetetlen társa

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Navigátor Füzet 📓 Versenyautó Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Navigátor Füzet 📓 -et, amely egy kötelező versenykiegészítő, és úgy terveztek, hogy megfeleljen a tapasztalt raliversenyzők igényeinek.

A Sparco, a versenyipar megbízható neve, a 03725-ös termékszámú Sparco füzet azért készült, hogy új magasságokba emelje rally navigációját.

A funkcionalitás és a kényelem szem előtt tartásával készült Sparco füzet A4-es méretű, oldalra kötött lapokkal rendelkezik, amelyek elegendő helyet biztosítanak a fontos verseny információk naplózásához.

Legyen szó az útfelület állapotáról, a szakasz kezdési időpontjáról, az útlezárásokról és a nyitvatartási időkről, vagy az előző szakaszok időpontjáról, ez az úti jegyzetfüzet mindenre kiterjed.

Szervezett elrendezésével könnyedén rögzítheti és visszakeresheti a lényeges információkat, hogy a pályán tartsa és teljesítse a versenyt.

Bármilyen tapasztalattal rendelkező rally -s számára alkalmas, ami egy sokoldalú eszköz, amely alkalmazkodik az Ön egyedi igényeihez.

Akár gyakorlott vezető, akár csak most indul, ez az úti notesz biztosítja a szükséges szerkezetet és funkciókat a teljesítmény fokozásához.

Kövesse nyomon a döntő részleteket, és hozzon megalapozott döntéseket menet közben, mindezt a Sparco átgondolt kialakításának köszönhetően.

A Sparco Navigátor Füzet 📓 A4-es mérete biztosítja, hogy bőséges hely álljon rendelkezésére az információk felírására.

Miközben elég kompakt marad ahhoz, hogy kényelmesen elférjen a versenyen.

Erős acél spirálkötése tovább növeli a tartósságot, lehetővé téve az oldalak könnyű és magabiztos lapozását.

A spirálkötés gondoskodik arról, hogy az úti notebook biztonságosan sértetlen maradjon még a legnehezebb versenykörülmények között is.

Így Ön a versenyre koncentrálhat anélkül, hogy aggódnia kellene a kilazult vagy sérült oldalak miatt.

Összefoglalva, a Sparco Navigátor Füzet nélkülözhetetlen társ a precíziós navigációt és hatékony szervezést kereső rally vezetők és navigátorok számára.

A4-es méretű, oldalkötéses formátumával és erős acél spirálkötésével ez az úti notebook megbízható és praktikus megoldást kínál a verseny információk naplózására.

Az intuitív dizájn és a strukturált elrendezés minden tapasztalattal rendelkező versenyző számára előnyös.

Vegye át az irányítást a rally élménye felett a Sparco füzet segítségével, és gondoskodjon arról, hogy a pályán nyújtott teljesítményének maximalizálása érdekében kéznél legyen a legfontosabb információ.

De még több terméket itt talál: Felszerelések

1./2.kép  03725

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…