MS-5 🔧

120,65  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Szerelő overall, magas ellenálló képességű és kopásgátló Cordura panelekkel, 2 színben, több méretben

A Sparco MS-5 🔧 Szerelő Overál.

Bemutatjuk a Sparco MS-5 🔧 szerelő overall -t, egy kiváló minőségű és sokoldalú ruhadarabot, amelyet professzionális szerelők és autórajongók számára terveztek.

A Sparco, a motorsport-felszerelések híres neve által gyártott overallja 002019 termékszámmal megbízható választás munkaruha-kollekciójának bővítésére.

A funkcionalitást, a kényelmet és a tartósságot ötvözi, hogy megfeleljen a szerelők igényeinek a különböző autóipari körülményeknél.

Bár nem versenysporthoz homologizált, ez a ruha ideális műhelyekben, garázsokban vagy bármilyen környezetben dolgozó szerelők számára, ahol a védelem és a rugalmasság elengedhetetlen.

Egyik kiemelkedő tulajdonsága a sokoldalú méretezési lehetőség.

Az S-től XXL-ig terjedő méretben kapható, így megtalálhatja a tökéletes illeszkedést a maximális kényelem és mozgásszabadság érdekében.

A Sparco tisztában van a jól illeszkedő ruha fontosságával, és a méretek széles választékát kínálja, hogy megfeleljen a különböző testtípusoknak.

Az overall a fekete és a szürke klasszikus és professzionális színkombinációjában jelenik meg, amely elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöz.

Ez a színválasztás nemcsak az esztétikai megjelenést erősíti, hanem segít elrejteni a mechanikai munkák során előforduló szennyeződéseket és foltokat is.

A munka szigorúságát szem előtt tartva tervezett MS-5 overall olyan funkciókat tartalmaz, amelyek növelik a tartósságát és praktikumát.

A megerősített könyökanyag fokozott védelmet nyújt a kopásnak kitett területeken.

Biztosítja, hogy az overall kibírja a munkakörnyezet által támasztott követelményeket, így megbízható választás a hosszan tartó használatra.

Az overall elasztikus hátlapja elősegíti a rugalmasságot és a könnyű mozgást, lehetővé téve a feladatok kényelmes, korlátozások nélküli elvégzését.

Akár szerszámok után nyúl, akár járművek alá hajol, akár szűk helyeken manőverez, az öltöny elasztikus hátlapja optimális mobilitást biztosít.

Kivehető térdvédőkkel is rendelkezik, amelyek további párnázást és védelmet biztosítanak a térdének a térdelést igénylő feladatok során.

Ezek a térdvédők az Ön egyedi igényei szerint egyszerűen fel- vagy leválaszthatók, testre szabható kényelmet és támogatást kínálva.

Bár az MS-5 🔧 szerelő overál nem rendelkezik versenyzéshez való homologizációval, viszont praktikus és megbízható megoldást kínál a minőségi munkaruházatot igénylő szerelők számára.

A kiválóság iránti elkötelezettségéről ismert Sparco ezt az overallt a részletekre való aprólékos odafigyeléssel tervezte, biztosítva, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű kivitelezési és tartóssági követelményeknek.

Összefoglalva, a Sparco MS-5 szerelő overall egy sokoldalú és tartós ruha, amelyet úgy terveztek, hogy megfeleljen a szerelők igényeinek különféle autóipari környezetben.

Méretválasztékával, fekete és szürke színkombinációjával, megerősített könyökanyagával, elasztikus hátlapjával és levehető térdvédőjével ez az öltöny kényelmet, védelmet és rugalmasságot kínál.

Válassza a Sparco-t munkaruházati igényeinek megfelelően, és tapasztalja meg azt a minőséget, amelyben a szakemberek megbíznak.

Növelje munkateljesítményét az MS-5 szerelő overall segítségével, és magabiztosan oldja meg mechanikai feladatait.

Kiegészítő övhurkok rádiók vagy egyéb berendezések rögzítéséhez.

Összetétel: 70% poliészter + 30% pamut

Tömeg: 170/190 gr / m2.

Méret: S-XXL

De több  terméket még itt talál: Szerelő Overál

1./2.kép  002019NR..  Fekete

3.kép  002019GR..  Szürke

Mérettáblázatok

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

XXL, XL, L, M, S

Válassz színt

Fekete, Szürke

Érdekelhetnek még…