MS-4 🔧

87,63  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Szerelő overall, magas ellenálló képességű és kopásgátló Cordura panelekkel, 2 színben, több méretben

A Sparco MS-4 🔧 Szerelő Overál.

Bemutatjuk a Sparco MS-4 🔧 szerelő overallt, amely kiváló minőségű és funkcionális munkaruha opció a szerelők és az autók szerelmesei számára.

A Sparco, a motorsport-ipar neves márkája által gyártott MS-4 overall (002020) termékszámmal számos olyan funkciót kínál, amelyek a kényelem és a praktikum javítását szolgálják a műhelyben.

Az MS-4 overall nem rendelkezik homologizációval, de azon kívül számos mechanikai feladatra és alkalmazásra alkalmas.

Akár személyes járművön dolgozik, akár egy professzionális garázsban dolgozik, ez a ruha rugalmasságot és mozgásszabadságot biztosít a különféle karbantartási és javítási feladatok egyszerű elvégzéséhez.

Az S-től XXL-ig terjedő méretben kapható MS-4 overall különböző testtípusok szerelőinek megfelel, és kényelmes viseletet biztosít a hosszan tartó viselet során.

A Sparco tisztában van a megfelelő illeszkedés fontosságával, és ezt az overallt úgy tervezték, hogy számos személy számára megfeleljen, optimális kényelmet és korlátlan mozgást biztosítva számukra.

Az MS-4 overall többféle színben kapható, beleértve a fekete, szürke, piros és kék színt.

Ez a változatosság lehetővé teszi a szerelők számára, hogy olyan színt válasszanak, amely megfelel személyes preferenciáinak.

Vagy illeszkedik a műhelyben kialakított professzionális képükhöz.

Akár a klasszikus és időtálló feketét vagy szürkét, akár az élénk és szemet gyönyörködtető kéket és vöröset részesíti előnyben, a Sparco által mindenben megtalálja a helyét.

Az elülső zsebbel rendelkező MS-4 overall kényelmes tárolási megoldást kínál kis szerszámok, jegyzettömbök vagy munka közben szükséges személyes tárgyak tárolására.

Ez a zseb könnyű hozzáférést biztosít a nélkülözhetetlen tárgyakhoz anélkül, hogy további tárolási kiegészítőkre lenne szüksége.

Mindent elérhető helyen tart a hatékony munkafolyamat és a termelékenység érdekében.

Az MS-4 🔧 szerelő overál elasztikus szalagja biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosít a derék körül, valamint rugalmasságot és könnyű mozgást.

Ez a funkció lehetővé teszi a szerelőknek, hogy anélkül hajlítsanak, nyúljanak és nyújtózkodjanak, hogy nem érzik magukat korlátozva.

Így biztosítva, hogy feladataikat pontosan és agilisan tudják elvégezni.

Ezenkívül az overall oldalzsebekkel van felszerelve, amelyek további tárolási lehetőségeket kínálnak.

Például a szerszámok, kesztyűk vagy bármely más, a munkához szükséges tárgy tárolására.

Ezek a zsebek praktikus megoldást jelentenek a szerelők számára, hogy gyakran használt szerszámaikat vagy személyes tárgyaikat a munkanapjuk során könnyen hozzáférhetők legyenek.

A tartósság és a funkcionalitás kulcsfontosságú szempontok a Sparco MS-4 overall tervezésénél.

Kiváló minőségű anyagokból készült, ez az overall úgy készült, hogy ellenálljon a mindennapi műhelyi használat igénybevételének.

Úgy tervezték, hogy hosszan tartó teljesítményt nyújtson, biztosítva, hogy megbízható társ maradjon a szerelők számára a mindennapi feladataik során.

Összefoglalva, a Sparco MS-4 overall sokoldalú és praktikus választás azoknak a szerelőknek, akik kényelemre, funkcionalitásra és tartósságra vágynak munkaruhájukban.

Az olyan tulajdonságokkal, többféle méret, többféle színválaszték, elülső és oldalsó zsebek, valamint elasztikus szalag.

Ez az overall kényelmet, rugalmasságot és stílust kínál.

Bízzon a Sparco -ban, hogy az Ön által elvárt minőséget és teljesítményt nyújtja a mechanikus munkaruházattól.

Szerelje fel magát a Sparco MS-4 overallal, és tapasztalja meg azt a kényelmet és funkcionalitást, amely növeli termelékenységét a műhelyben.

Összetétel: 85% poliészter + 15% pamut

Méret: S-XXL

De több  terméket még itt talál: Szerelő Overál

1./2.kép  002020NR  Fekete

3.kép  002020GR  Szürke

4.kép  002020RS  Piros

5.kép  002020AZ  Kék

Mérettáblázatok

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

XXL, XL, L, M, S

Válassz színt

Fekete, Kék, Piros, Szürke

Érdekelhetnek még…