Akció!

Mecano 🔧🧤

12,70  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Csuklós szorítós, műbőr tenyér, 3 színben, szerelésre és amatőr gokartozáshoz is használható, pár darab van készleten, kifutó termék

A Turn One Mecano 🔧🧤 Szerelő Kesztyű.

Bemutatjuk a Turn One Mecano 🔧🧤 kesztyűt, a tökéletes mechanikai viseletet, amelyet arra terveztek, hogy kiválóan teljesítsen különféle alkalmazásokban, az összeszereléstől az amatőr gokartversenyekig.

Kifutott termék!

A Turn One, a motorsport ipar megbízható neve által gyártott, 8TO001071B termékszámú terméket aprólékosan úgy alakították ki, hogy megfeleljen a szerelők és a gokartozás szerelmesei igényeinek.

Páratlan teljesítményt, kényelmet és sokoldalúságot biztosítva.

A Turn One Mecano kesztyűt úgy tervezték, hogy változatos környezetben boldoguljon, így a változatos feladatokat végző szerelők számára ideális választás.

Legyen szó bonyolult alkatrészek összeszereléséről vagy amatőr gokart versenyeken való volán mögé ülésről, ezek a kesztyűk kiváló teljesítményt és védelmet nyújtanak.

A műhelytől a pályáig a Mecano kesztyűt úgy tervezték, hogy lépést tartson a motorsport szerelmeseinek igényeivel.

A kesztyűket mesterséges bőr tenyérkialakítás jellemzi, amely stratégiailag úgy lett kialakítva, hogy jobb fogást és tartósságot biztosítson.

Ez az innovatív kialakítás biztosítja, hogy a szerelők pontosan és magabiztosan kezeljék a szerszámokat és az alkatrészeket.

Minimálisra csökkentve a csúszást és maximalizálva az ellenőrzést.

A műbőr anyag a kesztyűk általános tartósságát is növeli, így ellenállóvá teszi őket a nagy intenzitású munkakörülmények között.

A nagyobb kényelem és a biztonságos illeszkedés érdekében a Turn One Mecano 🔧🧤 kesztyű tépőzáras csuklózáró anyagszerkezettel rendelkezik.

A tépőzár lehetővé teszi a szerelők számára, hogy könnyen beállítsák a kesztyű illeszkedését, így kényelmes érzést biztosítanak.

A biztonságos csuklózár megakadályozza a kesztyű elcsúszását feladatok közben, így a szerelők magabiztosan és pontosan dolgozhatnak.

Akár autót szerel, akár gokartot kormányoz, a Mecano kesztyű optimális illeszkedést és teljesítményt biztosít.

A Mecano kesztyűket a praktikum szem előtt tartásával tervezték, mivel mosógépben moshatók.

Ez a funkció leegyszerűsíti a karbantartást, biztosítva, hogy a szerelők könnyen megtisztítsák és újra felhasználhassák a kesztyűt anélkül, hogy veszélyeztetnék azok integritását.

A mosógépben mosható kialakítás lehetővé teszi a problémamentes gondozást, biztosítva, hogy a kesztyűk idővel megőrizzék teljesítményüket és megjelenésüket.

Összefoglalva, a Turn One Mecano kesztyű a tökéletes mechanikai viselet, amelyet úgy terveztek, hogy különböző felhasználási területeken kiváló legyen, az összeszereléstől az amatőr gokart versenyekig.

Műbőr tenyérkialakításukkal, tépőzáras csuklózárukkal és mosógépben mosható funkciójukkal ezek a kesztyűk kivételes fogást, kényelmet és praktikumot kínálnak.

A Turn One Mecano kesztyűvel előnyben részesítse a teljesítményt és a védelmet.

Bízzon a Turn One minőség és innováció iránti elkötelezettségében, és emelje mechanikai viseletét a kiválóság új szintjeire.

Legyen Ön profi szerelő vagy gokart szerelmes, a Mecano kesztyű tökéletes társ minden motorsportos törekvéséhez.

Méret:  XXL ( Kék )

De még több terméket itt talál: Szerelő Kesztyű

1./2.kép  8TO001071B  Kék

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz méretet

XXL

Válassz színt

Kék

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds