Meca Védőkesztyű 🔧🧤

64,77  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Védőkesztyű, a kesztyűre kell felhúzni, ütéscsillapító habbal, valamint csuklós megerősítéssel, 1 színben és méretben

A Sparco Meca Védőkesztyű 🔧🧤 Szerelő Kesztyű.

Bemutatjuk a Meca Védőkesztyű 🔧🧤 -t, a tökéletes kiegészítőt a szerelők és technikusok számára, akik megbízható kézvédelmet keresnek munkájuk során.

A Sparco, a versenyzési és technikai viselet megbízható márkája által gyártott kesztyűk (termékszám: 00259NR..) fokozott biztonságot és funkcionalitást biztosítanak igényes környezetben.

A Sparco Meca kesztyűket kifejezetten a meglévő kesztyűk feletti viselésre tervezték, és további védelmet nyújtanak.

Akár az autóiparban, akár a mechanikai műhelyekben, vagy bármilyen műszaki területen dolgozik, ezek a kesztyűk extra védelmet jelentenek, hogy megóvják kezét az esetleges veszélyektől és balesetektől.

A Meca védőkesztyű egyik kiemelkedő tulajdonsága a lengéscsillapító habbal ellátott csuklóerősítés.

Ezek a megerősítések további védelmet nyújtanak a sérülékeny csuklórészeknek, csökkentve az ütközés vagy véletlen érintkezés által okozott sérülések kockázatát.

Élvezze a nyugalmat, tudva, hogy kezei jól védettek munka közben.

A Meca Védőkesztyű 🔧🧤 mutató és hüvelykujj bemenete stratégiailag úgy lett kialakítva, hogy maximális fogást biztosítson használat közben.

Ez a funkció biztosítja, hogy biztonságosan és szilárdan tartsa a szerszámokat, berendezéseket és felületeket, javítva ügyességét és irányítását.

Végezze el feladatait magabiztosan és pontosan, még kihívásokkal teli körülmények között is.

A tűzálló szilikonnal nyomtatott tűzálló anyagból készült Sparco Meca védőkesztyű a biztonságot helyezi előtérbe a magas hőmérsékletű környezetben.

A szövet tűzálló tulajdonságai további védelmet nyújtanak a lehetséges tűzveszélyekkel szemben, így ezek a kesztyűk ideálisak olyan iparágakban, ahol hő és láng van jelen.

A Meca védőkesztyű különböző méretekben (S, M, L) kapható, kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosítva különféle kézméretekhez.

A megfelelő illeszkedés kulcsfontosságú az optimális kézügyesség és manőverezhetőség szempontjából, amely lehetővé teszi a feladatok hatékony és könnyű elvégzését.

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb méretet a személyre szabott és kényelmes viselet érdekében.

Fektessen be a Sparco Meca kesztyűbe, hogy növelje biztonságát és teljesítményét a mechanikai és műszaki munkákban.

Védőfunkcióikkal, csuklóerősítésükkel, fokozott markolatával és tűzálló szövetével ezek a kesztyűk megbízható választást jelentenek a biztonságot és a funkcionalitást előnyben részesítő szakemberek számára.

Szükség esetén gyorsan és egyszerűen felhelyezhetők a mechanikus kesztyűkre.

Összetétel: 51% pamut, 47% aramid, 2% egyéb

Méret: S, M, L

De több terméket még itt talál: Szerelő Kesztyű

1./2.kép  00259NR  Fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz méretet

L, M, S

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds