Martini Racing SL-17 Cipő 👟

106,68 

Ár az ÁFA-t tartalmazza

Utcai cipő, divatos alacsony cipő könnyű bőrből P6 versenypályás dekorációval, a Sparco tipikus jellemzőivel kialakított szabadidős cipő, 4 színben, több méretben

A Sparco Martini Racing SL-17 Cipő 👟 Utcai Ruházat.

Bemutatjuk a Martini Racing SL-17 Cipő 👟 -t amivel az igazán egyedi megjelenés garantált.

A Martini Racing ikonikus stílusát megújították a modern anyagok és a design terén ami jobban tükrözi a Sparco életstílus-vonalát.

Ez a retro életstílus a Martini Racing aranykorát tükrözi a Sparco ruházatában.

Elegáns, alacsony vágású cipő vékony kialakítással, így ideális vezetőcipőként szűk pedálterületű járművekhez vagy mindennapi szabadidős cipőként.

A Sparco Martini Racing SL-17 Cipő a stílus, a kényelem és a teljesítmény tökéletes keveréke.

Ezeket az alacsony vágású cipőket vékony sziluettel tervezték, így ideálisak olyan járművekhez, amelyekben korlátozott a hely a pedálok körül.

Az Martini Racing SL-17 Cipő 👟 különleges kiadású változata ikonikus csíkokkal és logóval rendelkezik az oldalán, így minden verseny rajongó számára kötelező darab.

Puha mikroszálas felsőrészből készült cipő a versenycipőhöz hasonló gumitalppal is rendelkezik, amely kiváló tapadást biztosít vezetés vagy gyaloglás közben.

A felsőrész perforációi lehetővé teszik a lábak lélegzését is, így hűvösebbek érzést biztosít és ezáltal kényelmesebbek.

Akár hosszú utat tesz meg kedvenc autójával, akár csak stílusos cipőt keres vagy csak ügyeket intéz a Sparco SL-17 cipő a tökéletes választás az Ön számára.

Az ikonikus Martini Racing csíkokkal, a limitált szériával, valamint a kiváló megjelenéssel és kényelemmel ezek a cipők a következő szintre emelik stílusát és teljesítményét.

A hagyományos cipőkkel ellentétben ezek a Martini Racing cipők kiváló tapadást biztosítanak, így ideális választás vezetéshez.

A mikroszálas felsőrész azt is biztosítja, hogy lábai hűvösek és kényelmesek maradjanak, még a leghosszabb úton is.

Ne hagyd ki ezeket a limitált cipőket és szerezd be még ma!

Méret: 36-46

Méret: 9.kép

De több terméket még itt talál: Utcai Cipő

1./2.kép  001263..MRBM  Sötétkék

További információk

Tömeg 1 kg
Válassz méretet

36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46

Érdekelhetnek még…