Martini Racing Napszemüveg 🕶

87,63  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Egyedi megjelenésű, igazi fanatikusoknak, a készlet tartalmazza a tárolódobozt is, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Martini Racing Napszemüveg 🕶 Utcai Kiegészítők.

Bemutatjuk az Uniszex Martini Racing Napszemüveg 🕶 -et kompozit kerettel és kontrasztos kék martini csíkos szárakkal valamint Sparco márkajelzéssel.

Játéktermékek, irodai székek és egyedi kiegészítők, amelyek a Sparco-Martini Racing partnerségét ünneplik a versenypályán kívül.

A Sparco Napszemüveg a szórakozás és az életmód tökéletes kiegészítője.

Ez az uniszex napszemüveg kompozit kerettel és kontrasztos kék karral érkezik, Sparco márkajelzéssel, így divatos megjelenést kölcsönöz.

Az irídium lencsék kiváló védelmet nyújtanak a nap káros UV sugaraival szemben, ugyanakkor modern megjelenést kölcsönöznek öltözékének.

A keretet a kényelemre tervezték, könnyű és kényelmes illeszkedést biztosítva, amely nem csúszik vagy mozog a használatakor.

A Sparco kék szemüveg szár martini csíkos Sparco logóval strapabíró anyagból készültek, így biztosítva a hosszú élettartamú és megbízható terméket.

A Sparco Martini Racing Napszemüveg 🕶 irídium lencsékkel kiváló szemvédelmet nyújt, divatos megjelenést biztosítva, miközben védi a szemét a napsugárzástól.

A lencsék emellett karcállóak, és speciális bevonattal rendelkeznek, amely védelmet nyújt a por, szennyeződés és egyéb környezeti elemek ellen.

A kompozit keret és a kontrasztos kék martini csíkos szárakkal stílusosak, és bármilyen ruhával jól mutatnak.

Ez az egész évben használható szemüveg tökéletes minden nappalra vagy éjszakára, akár strandra, akár szabadtéri koncertre tervezi, hogy elmegy.

A Sparco napszemüveg stílusos és védő kemény tokban érkezik, így könnyen tárolható és szállítható.

Remek megjelenésüknek, kiváló védelemnek és kényelmes illeszkedésüknek köszönhetően ez a napszemüveg minden divatos és kényelmes megjelenés elengedhetetlen kelléke.

Garantált egyedi megjelenés az utcán és a versenyeken egyaránt.

A készlet tartalmazza a tárolódobozt is.

Megfelel az EN ISO 12312-1 szabványnak.

De több terméket még itt talál: Kiegészítők

1./2.kép  099059MR

További információk

Tömeg 0,2 kg

Érdekelhetnek még…