Martini Racing Iconic Design Zokni 🧦

14,61  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Kötött téli sapka, kétszínű pompon és bordázott felhajtással, 1 színben

A Sparco Martini Racing Iconic Design Zokni 🧦 Utcai és Gyerek Ruházat.

Bemutatjuk a Sparco Martini Racing Iconic Design Zokni 🧦 változatokat, amik tökéletes választás mindazok számára, akik melegen és stílusosan szeretnének megjelenni a téli hidegebb napokon.

A Martini Racing ikonikus stílusát megújították a modern anyagok és a design terén ami jobban tükrözi a Sparco életstílus-vonalát.

Ez a retro életstílus a Martini Racing aranykorát tükrözi a Sparco ruházatában.

Lépjen be a motorsport elegancia világába a Sparco Iconic Design zoknijaival.

A versenyszellem esszenciájával kialakított zoknik több mint pusztán divatnyilatkozat; tisztelgés az ikonikus Sparco-örökség előtt.

Ideális a Martini Racing motorsport szerelmeseinek, ezek a zoknik egyetlen kiegészítőben egyesítik a stílust, a kényelmet és a versenyzés iránti szenvedélyt.

Akár egy tapasztalt versenyző vagy, akár a nagy sebességű izgalmak rajongója, ezek a zoknik tökéletes kiegészítői a ruhatárának.

Ezek a zoknik a történelem és a stílus keverékét mutatják be, és a legendás autóikonok által ihletett dizájnt jellemzik.

Főbb jellemzői:

Egyszerű dizájn, amely tükrözi a Martini Racing motorsport örökségét a három különböző szín összetételnek és a csíkozás terén.

Ezáltal a pálya hangulatát vagy a játék világát végül pedig a szórakozást kölcsönzik a mindennapi öltözékébe.

Az Martini Racing Iconic Design Zokni 🧦 tökéletes ajándék az autók szerelmeseinek vagy a játékosoknak mivel a Motorsport témájú kialakításuk ideális ajándék a benzin őrülteknek és a Martini Racing versenyrajongóknak egyaránt, egyedi és átgondolt gesztust kínálva.

Zökkenőmentes kényelem mivel az irritáló varratok nélkül tervezett zokni egész napos kényelmet ígér, akár mozgásban van, akár pihen.

Prémium összetétel ezáltal a 80% pamutból, 17% poliamidból és 3% elasztánból készült zokni légáteresztő, rugalmas és tartós, így biztosítva, hogy sokáig megőrizze alakját és kényelmét.

Sokoldalú és stílusos mivel ezek a zoknik nem csak kényelmesek; hanem stílusosak is.

Ezáltal különféle alkalmakra alkalmasak, az alkalmi kirándulásoktól a motorsport eseményekig.

Azok számára, akik a versenypályáról álmodoznak, vagy a játék világát fontosnak tartják netán a cukiságot veszik az első helyre kiváló választás.

Valamint ápolják az ikonikus Martini Racing motorsportok örökségét, a Sparco Iconic Design Zokni a kapuja ennek a szenvedélynek a megtestesítéséhez.

Egyedi dizájnjuk és kiváló kényelmük tökéletesen illeszkedik a motorsport szerelmeseinek vágyaihoz, és jellegzetes módot kínál a versenyzés iránti szeretet kifejezésére.

Itt a tökéletes pillanat arra, hogy a mindennapi stílusodat is megragadja az ikonikus Martini Racing motorsportos lelkesedés.

Legyen ezek a Sparco zoknik a versenyzés iránti szenvedélyed bizonyítékai, és stílusos kiegészítője kollekciódnak.

Gyermekek számára is.

Méret: S/M (36-41), L/XL (41-47)

Összetétel: 80% fésült pamut + 17% poliamid + 3% elasztán

De több terméket még itt talál: Sapka

1./2.kép  099145MRBIBMN..  Fehér-sötétkék-fekete

3.kép  099145MRBMRSN..  Sötétkék-piros-fekete

4.kép  099145MRRSBMN..  Piros-sötétkék-fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz méretet

S/M, L/XL

Válassz színt

Fehér-sötétkék-fekete, Piros-sötétkék-fekete, Sötétkék-piros-fekete

Érdekelhetnek még…