Martini Racing Evolve Pro 2000 Qrt 🎮 Szimulátor Keret

1132,84 

Ár az ÁFA-t tartalmazza

Tehát a Sparco Martini Racing Evolve Pro 2000 Qrt 🎮 Szimulátor Keret Gamer Kiegészítő.

Játéktermékek, irodai székek és egyedi kiegészítők, amelyek a Sparco-Martini Racing partnerségét ünneplik a versenypályán kívül.

Sim Race játékoskeret és a PRO2000 Martini Racing ülés kombinációja.

Az Evolve egy autóverseny szimulátor az ikonikus Martini Racing versenycsíkozással.

A Humanetics®-en végzett kutatás lehetővé tette egy olyan termék kifejlesztését és a virtuális vezetők számára nagyon magával ragadó vezetési élményt nyújt.

Az autóverseny-szimulátort kiegészítő ülés szénszálas monoblokk amely nagy torziós merevséget és nagyon alacsony súlyt nyújt.

Az ülés mérete úgy lett kalibrálva, hogy különféle méretű vezetők is elférjenek és még a párna mozgatásának és eltávolításának köszönhetően is.

Olaszországban a Sparco által tervezett és kifejlesztett QRT technológia célja a világ legkönnyebb üvegszálas kereteinek létrehozása.

A jövő sportüléseinek jellemzőinek meghatározása.

Ezzel a technológiával a Sparco új szabványokat állít fel az ülés teljesítményére ezáltal csökkentve az egységek tömegét 30% -kal az előző ülésekhez képest.

Ez lehetővé teszi, hogy az üvegszálas sportüléseken soha nem látott mechanikai szilárdság / tömegarány álljon rendelkezésre.

A Sparco hihetetlenül népszerű Pro 2000 ülésének ez a legújabb verziója most a QRT (Quick Resin Tech) gyártási folyamat előnyeit élvezi.

Ami jelentős súlycsökkenést eredményez a merevség és a biztonság kompromisszumok nélkül.

QRT gyártási folyamat a jelentős súlycsökkentés érdekében (csak 8 kg súly).

Kipróbált és tesztelt kialakítás, amelyet 1995 óta sok bajnok használt.

A Martini Racing Evolve Pro 2000 Qrt 🎮 Szimulátor Keret alvázának számos beállítási lehetősége van a Sim Racer számára:

Állítható csúszó vezetők, a kormánykerék és a pedállemezek dőlése és csúszása, az ülés dőlése, valamint az optimális helyzetbe emelés és süllyesztés.

A festék fekete szatén hatása az Evolve-nak egyértelmű versenytársulást kölcsönöz.

Kompatibilis kormányok: Thrustmaster: T300, T500RS, TX, TSPC Racer Logitech: G25, G27, G29, Driving Force PRO, Driving Force GT Fanatec: Clubsport tengelytáv V2, CSL Elite tengelytáv

Kompatibilis pedálok: Thrustmaster: T3PA, T3PA PRO Logitech: G25, G27, G29, Driving Force PRO, Driving Force GT Fanatec: Clubsport V3 + fordított, CSL Elite pedálok + LC

Pilótafülke Pro 2000 QRT-technológiával készült játéküléssel, integrált DTC rendszerrel.

A bélés speciális anyagokból készült csúszásmentes anyagból és karcsú párnával ellátott váll és ülés rész és vesevédő készlet.

De több terméket még itt talál: Gamer

Méret: 5.kép

1./2.kép  G03200 + 008016GMRGR  Szürke

3.kép  G03200 + 008016GMRBM  Sötétkék

További információk

Tömeg 50,1 kg
Válassz színt

Sötétkék, Szürke

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2023-as termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds