Martini Racing Bőr Kulcstartó 🔑

21,59  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Egyedi megjelenésű, Sparco kulcstartó kesztyű kialakításban, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Martini Racing Bőr Kulcstartó 🔑 Utcai Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Martini Racing Bőr Kulcstartó 🔑 -t, ami valódi bőrből készült és mindkét oldalán Martini Racing hímzéssel van ellátva.

Játéktermékek, irodai székek és egyedi kiegészítők, amelyek a Sparco-Martini Racing partnerségét ünneplik a versenypályán kívül.

Ez a prémium bőrből készült kulcstartó mindkét oldalán az ikonikus Martini Racing logóval rendelkezik, amely stílusossá teszi mindennapi megjelenését.

A bőr kulcstartó egy versenyhám stílusú gyűrűvel rendelkezik, amely megkönnyíti a kulcsok rögzítését és biztonságban tartását.

A nagyobb kényelem érdekében a tartó segít csökkenteni a kulcsok elvesztésének kockázatát.

Ideális azok számára, akik sokat vannak úton ezáltal a bőr kulcstartó tökéletes módja annak, hogy kulcsait biztonságban tudhatja.

A kulcstartó erős és strapabíró, így kibírja a mindennapi használatot.

A mindkét oldalon található Martini Racing logó stílusossá teszi megjelenését, és biztosan odavonzza a tekinteteket.

A Sparco Martini Racing Bőr Kulcstartó 🔑 tökéletes módja annak, hogy kulcsait biztonságban tartsa, miközben stílusossá teszi megjelenését.

A versenyheveder stílusú gyűrű megkönnyíti és kényelmessé teszi a kulcsok rögzítését, míg a bőr anyaga biztosítja, hogy kulcstartója évekig kitartson.

Ikonikus logójával ez a kulcstartó nagyszerű módja annak, hogy megmutassa motorsport iránti szenvedélyét, és gondoskodjon arról, hogy kulcsai mindig kéznél legyenek.

Ezenkívül könnyű és kompakt, így könnyen magával viheti, bárhová is megy.

A Sparco bőr kulcstartó tökéletes tartozék minden motorsport-rajongó számára, aki stílusosan szeretné biztonságban tartani kulcsait.

Akár motorsportrajongó vagy, akár egyszerűen jó minőségű kulcstartót keres ez a megfelelő választás.

De több terméket még itt talál: Kiegészítők

1./2.kép  099070MRAZ  Kék

További információk

Tömeg 0,1 kg

Érdekelhetnek még…