MAG Rally 🔥

495,30  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8860-2010 + SNELL SA 2015 Homológ, HP7 a nemzetközi mérnöki csapat soha véget nem érő intenzív K + F programjának közvetlen eredménye, ultra carbon zárt sisak, 1 színben, több méretben, Felhasználási terület: Formula, GP-2

A Bell MAG Rally 🔥 FIA 8859-2015 Homológ Sisak.

Bemutatjuk a Bell MAG Rally 🔥 sisakot, ami egy nyitott arcú kiváló minőségű beépített átbeszélő rendszerrel van ellátva, amelyet úgy terveztek, hogy belépő áron kínáljon biztonságot és kényelmet.

A rally az egyik legnagyobb kihívást jelentő versenysport, amely az autókat és a sofőröket a bolygó legnehezebb és legváltozatosabb körülményein átíveli, beleértve a havat, a jeget, az aszfaltot és a kavicsot amihez tökéletes társ a MAG Rally bukósisak.

E kihívásoknak való megfelelés érdekében a Bell prémium minőségű Rally termékek kínálatát kínálja.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtva a csúcskategóriás professzionális vezetők számára, ideértve a könnyű héjat, a kiváló kényelmet és az illeszkedést és a kiváló minőségű átbeszélő rendszereket.

Azon kívül még a zajcsökkentő fülvédelmet, mikrofonokat ezáltal a fülekre külön figyelmet fordítva, hogy megfelelő legyen.

Nem utolsó sorban ultra-vékony hangszórókkal, fejlett stílusú és optimális védelemmel rendelkeznek.

A vadonatúj MAG Rally 🔥 egy belépő szintű, nyitott arcú verseny sisak, modern kivitelben.

A Bell Helmets „Komoly fejvédelme” a ZeroNoise® kiváló minőségű és nagy teljesítményű kommunikációs rendszerével, nagyon kedvező áron elérhető.

Üvegszálas héjjal, fényvisszaverő fényvédővel ellátott állítható csúccsal.

Fantasztikus kommunikációs rendszerrel a MAG Rally tökéletes sisak a rally versenyzők számára, és azoknak akik keresik a hagyományosabb nyitott arc kialakítását.

ZeroNoise® elektronikájának, nagy teljesítményű hangszóróinak és zajcsökkentő mikrofonjának köszönhetően a MAG RALLY egyszerűen új mércét állít fel kategóriájában.

Üvegszálas kompozit héjú, nyitott arcú sisak.

Napvédős állítható shild.

ZeroNoise® elektronika, nagy teljesítményű (mégis könnyű) hangszórók és hatékony zajcsökkentő mikrofon, kiváló minőségű flexibilis gémre szerelve.

Egyenes kábel jön ki a sisakból, rendkívül megbízható, nagy teherbírású öntött Nexus anya csatlakozóval. (kompatibilis más márkájú erősítőkkel)

Gyárilag eredeti felszerelésként a Hans hornyokkal szerelve.

Belső tér: fekete nagy szilárdságú – magas kényelemű FR szövet

A standard kész sisakokat fekete belső színnel szállítjuk.

A Doboz tartalma:

– MAG Rally sisak

– Napvédős shield

– Hans® klip csatlakozóval szerelve

Méret: S-XL

Méret: 4.kép

De több terméket még itt talál: Homológ Sisak

1435A01 S (57-58)

1435A02 M (58-59)

1435A03 L (60-61)

1435A04 XL (61-61+)

1./2.kép  1435A0X  Titán Ezüst Metál

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

XL, L, M, S

Érdekelhetnek még…