MAG-10 Rally Carbon WW 🔥

1968,50  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8860-2010 + SNELL SA 2015 Homológ, HP7 a nemzetközi mérnöki csapat soha véget nem érő intenzív K + F programjának közvetlen eredménye, ultra carbon zárt sisak, 1 színben, több méretben, Felhasználási terület: Formula, GP-2

A Bell MAG-10 Rally Carbon WW 🔥 FIA 8859-2015 + SNELL SA 2020 Homológ Sisak.

Bemutatjuk a Bell Mag-10 Rally Carbon WW 🔥  (Wired-Wireless) sisakot, ami rendkívül erős védelemmel kombinálja az egyszerű kommunikációt.

A rally az egyik legnagyobb kihívást jelentő versenysport, amely az autókat és a sofőröket a bolygó legnehezebb és legváltozatosabb körülményein átíveli, beleértve a havat, a jeget, az aszfaltot és a kavicsot amihez tökéletes társ a MAG-10 Rally Carbon WW bukósisak.

E kihívásoknak való megfelelés érdekében a Bell prémium minőségű Rally termékek kínálatát kínálja.

Kiemelkedő teljesítményt nyújtva a csúcskategóriás professzionális vezetők számára, ideértve a könnyű héjat, a kiváló kényelmet és az illeszkedést és a kiváló minőségű átbeszélő rendszereket.

Azon kívül még a zajcsökkentő fülvédelmet, mikrofonokat ezáltal a fülekre külön figyelmet fordítva, hogy megfelelő legyen.

Nem utolsó sorban ultra-vékony hangszórókkal, fejlett stílusú és optimális védelemmel rendelkeznek.

Zökkenőmentesen és automatikusan vált át a vezetékes kommunikációról a vezeték nélküli átbeszélőre, állandó kapcsolatot biztosítva az autóban és azon kívül egyaránt.

Szénszálból készült, ultrakönnyű, mégis hihetetlenül erős, és megbízható biztonságot nyújt.

Integrált ZeroNoise Intercom rendszer ezáltal a nagy teljesítményű hangszórók és a zajszűrő mikrofon kristálytiszta hangzást biztosít.

Ami elengedhetetlen a hatékony kommunikációhoz a rally környezetekben.

Automatikus váltás a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolatok között így a sisak kompatibilitása a ZeroNoise Fearless WW (Wired-Wireless) erősítővel biztosítja a zökkenőmentes átmenetet a vezetékes és a vezeték nélküli módok között.

Ezáltal javítva a csapat koordinációját és kommunikációját a döntő pillanatokban.

Integrált vezeték nélküli átbeszélő kapcsolat így a sisak vezeték nélküli modult, akkumulátort és ZeroNoise zajszűrő algoritmust tartalmaz, és egyszerűsíti a beállítási folyamatot.

Ez az integráció azt jelenti, hogy csak a megfelelő erősítőre van szükség, ami leegyszerűsíti a berendezést, miközben fenntartja a kiváló minőségű kommunikációt.

Ultrakönnyű és erős karbonhéj ezáltal a szénszálas konstrukció jelentős súlymegtakarítást tesz lehetővé, miközben garantálja a biztonságot.

Valamint csökkenti a nyak megerőltetését a hosszú versenyek során, és kiváló ütésvédelmet biztosít.

Állítható szénszálas csúcs és eltávolítható fél állrúd a személyre szabható látómező és hozzáadott arcvédelem a fokozott kényelem és biztonság érdekében.

Az Ön vezetési igényeihez legmegfelelőbb beállításokhoz igazítva.

Prémium hangszigetelő fülkagylók amik javítják a hang tisztaságát és blokkolják a külső zajokat, csökkentve a figyelemelvonást és növelve a kommunikációra való összpontosítást.

A MAG-10 Rally Carbon WW 🔥 többsűrűségű béléssel az ütési teljesítményért így a bélés hatékonyan nyeli el az energiát az ütközések során.

Ezáltal további biztonságot és nyugalmat biztosít a koncentrált vezetéshez.

Kivehető, karcolásgátlós plexi a mellékelt sötét füstös kiváló tükröződésvédelmet nyújtanak.

Mindeközben könnyen levehetők, javítva a láthatóságot változó fényviszonyok között a gyors alkalmazkodás érdekében a pályán.

Levehető Nexus csatlakozó és kiegészítő burkolatok ezáltal lehetővé teszi a kompatibilitást különböző átbeszélő rendszerekkel.

Rugalmasságot biztosítva a kommunikációs beállításokban, hogy alkalmazkodjanak a csapat különböző igényeihez és preferenciáihoz.

Gyorsan eltávolítható szénszálas félállrúd, amit vészhelyzetekre tervezték, ez a funkció lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a légutakhoz a sisak eltávolítása nélkül.

Ezáltal gyors és biztonságos reagálást biztosít a kritikus pillanatokban, miközben megőrzi a védelmet.

A Mag-10 3 különböző héjméretben készül, a kompromisszumok nélküli biztonság érdekében – az 54-es, 55-ös, 56-os méreteknél a D+ méretű, míg az 57, 58, 59 méreteknél valamivel nagyobb E+ héjat használnak és végül az F+ héj ami a 60-as, 61-es és 61+-os méretet takarja.

Kivehető többsűrűségű arcpárnák optimális kényelmet és biztonságot nyújtanak, javítva a sisak illeszkedését és védelmét.

Kivehetőségük egyszerű karbantartást tesz lehetővé.

Gyárilag felszerelt előre telepített FHR (Frontal Head Restraint) oszlopokkal van felszerelve, amelyek azonnali kompatibilitást biztosítanak a választott eszközzel.

A Bell Mag-10 Rally Carbon WW bukósisak praktikus funkciókat kínál a raliversenyzők és segédpilóták számára.

Szupererős és ultrakönnyű carbon konstrukciója növeli a biztonságot a kihívásokkal teli szakaszokban.

Az áttekinthető vezetékes vagy vezeték nélküli kommunikációs rendszernek köszönhetően a fontos ütemjegyzetek és a csapat üzenetei tisztán hallhatók.

A sisakot a hosszú szakaszokon való kényelemre is tervezték, segít csökkenteni a fáradtságot és fenntartani a fókuszt.

Azok számára, akik a kommunikációs innováció, a biztonság és a kényelem egyensúlyát keresik, a Bell Mag-10 Rally Carbon WW sisak kiváló választás.

Egyedülálló tulajdonságait a megbízhatóságra és a nagy teljesítményre szabták.

Fontos: A Bell MAG-10 Rally Carbon WW 🔥 sisak vezetékes csatlakozással használható bármely Nexus kapcsolattal rendelkező intercom erősítőhöz, azonban ha vezetékes / vezeték nélküli kapcsolatra van szükség, akkor csak a ZeroNoise Fearless WW erősítőt KELL használni.

Gyárilag eredeti felszerelésként a Hans horgonyokat szerelték be.

Belső tér: sötétszürke nagy szilárdságú – magas kényelemű FR szövet

HP sisak táska mellékelve.

Korábban csak a legjobb professzionális sofőrök számára volt elérhető, de most kis felár ellenében a sisak belsejét is személyre szabhatja a bélés színeinek választékával.

A standard kész sisakokat sötétszürke belső színnel szállítjuk, de választható színek még a fehér, piros, lila, kék, zöld, világosbarna, rózsaszín, narancs és sárga.

A Doboz tartalma:

– Mag-10 Rally Carbon WW sisak

– Napellenző (M10) sötét füstös

– HP sisak táska

– Hans® klip csatlakozóval szerelve

Méret: 54-61+

Méret: .kép

De több terméket még itt talál: Homológ Sisak

1245101 (54)

1245102 (55)

1245103 (56)

1245106 (57)

1245107 (58)

1245108 (59)

1245110 (60)

1245111 (61)

1245112 (61+)

1./2.kép  12451XX  Carbon Sötét füstös plexivel

FIGYELMEZTETÉS!
Minden egyedi színnel rendelt belső bélés sisak csak egyedi megrendelésnek minősül, ezért nem küldhető vissza. A megrendeléskor 100%-os, vissza nem térítendő előleget kérünk. Kérjük, számoljon vele, hogy hozzávetőlegesen 7-8 hét átfutási idővel kell kalkulálni az összes személyre szabott sisak esetében.

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 61+

Válassz belső színt

Fehér, Kék, Lila, Narancs, Piros, Rózsaszín, Sárga, Sötétszürke, Világosbarna, Zöld

Érdekelhetnek még…