A Sparco Kart Versenyülés Szivacs 🏎🎮 Kart Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Kart Versenyülés Szivacs 🏎🎮 -ot, egy sokoldalú és praktikus kiegészítőt, amelyet kifejezetten a gokart szerelmeseinek terveztek.

A Sparco, a motorsport-felszerelések egyik megbízható neve által gyártott öntapadós védőelemek tökéletes megoldást jelentenek gokartüléseinek kifogástalan állapotban tartásához, miközben maximalizálják a kényelmet és a tartósságot.

A Sparco ülések tapadóvédelmeit úgy tervezték, hogy bármilyen típusú kart üléshez alkalmazkodjanak, biztosítva a kompatibilitást a gokart modellek széles választékával.

Függetlenül attól, hogy szabványos ülése vagy egyedi kialakítása van, ezek a védők könnyen felhelyezhetők, hogy extra párnázást és védelmet biztosítsanak.

A Sparco ülésvédők egyik figyelemreméltó tulajdonsága az új sűrűségű anyag használata, amely lágyabb érzetet nyújt a hagyományos ülésvédőkhöz képest.

Ez az innovatív kialakítás optimális kényelmet biztosít a hosszú gokartozások során, csökkenti a fáradtság kockázatát és javítja az általános vezetési élményt.

Az elegáns fekete színben kapható öntapadó védőelemek tökéletesen illeszkednek bármilyen gokart üléskialakításhoz, és egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöznek gokartja belsejének.

A fekete szín segít elrejteni az esetleges szennyeződéseket és foltokat, így biztosítva, hogy ülései tiszta és professzionális megjelenésűek maradjanak.

Főbb jellemzők és előnyök:

Sokoldalú habpárnák amik négy habpárnával különböző ülésekhez állíthatók, ez a készlet rugalmasságot kínál.

Ez azt jelenti, hogy a kényelmi igényeihez igazíthatja ülését, javítva ezzel a vezetési élményt.

Ütés és rezgéselnyeléssel ellátva így a párnákat úgy tervezték, hogy elnyeljék az ütéseket és a rezgéseket.

Ez segít csökkenteni a test által érzett stresszt a verseny alatt, ezáltal kevésbé fárad el, és jobban koncentrálhat.

Öntapadós a könnyű illeszkedésért a párnák öntapadó hátlappal rendelkeznek, így könnyen felhelyezhetők bármely fedetlen gokartülésre.

Ez biztosítja az egyszerű illesztési folyamatot és a stabil, csúszásmentes felületet.

Az öntapadó hátlapnak köszönhetően a Sparco öntapadós védőelemek felszerelése gyors és problémamentes.

Egyszerűen húzza le a védőfóliát, és rögzítse biztonságosan az ülésfelületre.

A ragasztós hátlap biztonságos és megbízható kötést biztosít, megakadályozva, hogy az elemek elmozduljanak vagy kilazuljanak intenzív gokartozás során.

A Sparco Versenyülés Szivacs 🏎🎮 nem csak praktikus előnyöket kínálnak, hanem javítják a gokart belsejének általános esztétikáját is.

Bármilyen típusú nyitott gokartüléshez alkalmasak, ezek az öntapadós szivacsok átfogó fedést és védelmet kínálnak.

A készlet négy részből áll, amelyek stratégiailag úgy lettek megtervezve, hogy lefedjék a kulcsfontosságú területeket, amelyek hajlamosak a kopásra.

Ha ezek a védőelemek a helyükön vannak, akkor nyugodtan élvezheti és tudhatja, hogy ülései védve vannak a karcolásoktól, horzsolásoktól és általános elhasználódástól.

Az elegáns és áramvonalas kialakítás zökkenőmentesen illeszkedik az üléshez, megőrizve a professzionális és stílusos megjelenést.

Fektessen be a Sparco szivacs öntapadó védőelemeibe, és növelje gokartozási élményét.

Élvezze a fokozott kényelem, védelem és stílus előnyeit, miközben magabiztosan vág neki a pályának.

A Sparco minőség iránti elkötelezettsége biztosítja, hogy ezek az öntapadós védelmek ellenálljanak a szigorú gokartozások követelményeinek, és hosszan tartó teljesítményt és értéket biztosítanak.

Tapasztalja meg a kiváló kényelem, tartósság és esztétika különbségét.

Bízzon a Sparco szakértelmében és a kiváló minőségű gokarttartozékok kínálatában szerzett hírnevében.

Vezessen magabiztosan, és óvja meg befektetését a Sparco ülések tapadóvédelmével.

A Sparco Gamer kart szimulátorához is megfelelő.

De még több terméket itt talál: Kart és Utcai autó Kiegészítők

1./2.kép  02720NR  Fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…