Jegyzetfüzet 📓

7,62  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Kényelmes, egyedi megjelenésű lábtörlő, irodába és otthonra egyaránt megfelelő, 1 színben

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco Jegyzetfüzet 📓 Utcai Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco Jegyzetfüzet 📓 -et, ami A5 méretével tökéletes tartozék a szerelők és vezetők számára, akiknek jegyzetelni kell.

Ez a jegyzetfüzet 100 soros oldallal rendelkezik, így annyi jegyzetet készíthet, amennyire szüksége van a megadott oldalszámmal kalkulálva.

A notebook éppen akkora, hogy elférjen a zsebében, az A5-ös méretével így soha nem lesz útban és elérhető amikor szüksége van rá.

A jegyzetfüzet bőrrel bélelt, így klasszikus megjelenést kölcsönöz neki, emellett könyvjelzővel és zárópánttal is rendelkezik, így jegyzeteit rendszerezetten és biztonságban tarthatja.

Ez a jegyzetfüzet nagyszerű módja a járművezetői autogramok gyűjtésének is.

A csapat tagjai könnyen jegyzeteket készíthetnek, és a jegyzetfüzetben tárolhatják.

Sparco márkával a versenysportok világában biztosan felismerik, így kifejezheti támogatását a márka mellett.

A mérete 21 x 14,7 cm, így elég kicsi ahhoz, hogy elférjen a zsebében, de még mindig elég nagy ahhoz, hogy minden jegyzetét rögzítse.

A Sparco A5 Jegyzetfüzet 📓 tökéletes tartozék a szerelők és vezetők számára is, akiknek gyors adatrögzítésre van szüksége.

Klasszikus bőrrel bevont külsejével és megjelenésével, könyvjelzőjével és zárópántjával mindenki számára kötelező darab, akinek útközben kell bármit lejegyzetelnie.

Biztonságosan tárolhatja jegyzeteit, kifejezheti támogatását a Sparco iránt, és gyűjtheti a járművezetők autogramjait egy helyen.

A lényeges feljegyzéseket a csapat tagjai készíthetik és tárolhatják.

Méret: A5 21×14,7 cm

De több terméket még itt talál: Kiegészítők

1./2. kép 099109AZ  Kék

További információk

Tömeg 0,5 kg

Érdekelhetnek még…