IS-150 BT

469,90  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Legolcsóbb erősítő! 9 vagy 12 voltos hálózattal, kiváló minőségű hang és könnyen használható rendszer

A Sparco IS-150 BT Sisak Hangosítás.

Bemutatjuk a Sparco IS-150 BT professzionális digitális DSP Intercom vezérlőegység készletet, a kommunikációs technológia csúcsát a motorsportban.

Ezt a 0053703 termékszámú Sparco által gyártott terméket aprólékosan úgy tervezték, hogy megfeleljen a professzionális versenyzők igényeinek, és zökkenőmentes és fejlett kommunikációs képességeket biztosítson.

A Sparco IS-150 BT Intercom vezérlőegység készlet digitális jelfeldolgozóval (DSP) és előre beállított zajszűrőkkel van felszerelve.

Ez a fejlett technológia javítja a kommunikáció tisztaságát és minőségét azáltal, hogy hatékonyan csökkenti a háttérzajt és az interferenciát.

Az előre beállított zajszűrők optimalizálják a hangkimenetet, biztosítva a tiszta és érthető kommunikációt a vezető és a társvezető között.

Az IS-150 BT segítségével magabiztosan és pontosan kommunikálhat még kihívásokkal teli versenykörnyezetben is.

A kettős potenciométer a független vezető- és társvezető hangerőszabályzóval személyre szabott hangbeállításokat tesz lehetővé.

Mindenki saját igényei szerint állíthatja be hangerejét, így biztosítva a tiszta és kiegyensúlyozott kommunikációt a járművön belül.

Ez a testreszabási funkció biztosítja, hogy a kommunikáció tiszta és hallható maradjon, függetlenül a környezeti zajszinttől vagy az egyéni preferenciáktól.

Sokoldalúságát növeli, hogy az IS-150 BT Bluetooth telefonmodullal rendelkezik.

Ez a modul lehetővé teszi a zökkenőmentes integrációt egy Bluetooth-képes mobileszközzel, lehetővé téve a kihangosított telefonhívásokat verseny közben.

Azzal a lehetőséggel, hogy mobileszközét közvetlenül az átbeszélő rendszerhez csatlakoztatja, kapcsolatban maradhat és fontos hívásokat fogadhat anélkül, hogy veszélyeztetné a biztonságot vagy megszakítaná a versenyt.

A kényelmes csatlakoztathatóság érdekében az IS-150 BT Nexus Female (BT-F) és Male (BT-M) csatlakozókkal van felszerelve.

Ezek a csatlakozók megbízható és biztonságos kapcsolatokat biztosítanak, biztosítva a megszakítás nélküli kommunikációt a vezérlőegység és a fejhallgatók között.

A Nexus csatlakozókkal a versenyek során megbízhat a csatlakozások tartósságában és stabilitásában.

A kommunikációs funkciókon kívül a Sparco IS-150 BT vezérlőegység készlet tartalmaz egy RCA-csatlakozót is az autóba történő kameraintegrációhoz.

Ez lehetővé teszi az autóba épített kamera csatlakoztatását a versenyzési élmények rögzítéséhez.

Az RCA-csatlakozó megbízható és kiváló minőségű videojelet biztosít, lehetővé téve a teljesítmény egyszerű dokumentálását és áttekintését.

Az IS-150 BT AUX csatlakozóval is rendelkezik a telefon és rádió integrációjához.

Bluetooth kapcsolat a mobileszközökkel való összekapcsoláshoz* és egy „verseny” mód, amely letiltja a mobilkommunikációt a speciális szakaszok során.

Kompatibilis a Sparco, Bell, ZeroNoise, Peltor sisakokkal vagy intercom headsetekkel, valamint a Stilo-val, ha opcionális adapterrel használják.

Csatlakoztatható a jármű 12 V-os tápellátásához és szükség esetén egy 9 V-os akkumulátorhoz.

Ez a kiegészítő csatlakozó lehetővé teszi külső eszközök, például rádiók csatlakoztatását, tovább bővítve a versenyek során elérhető kommunikációs lehetőségeket.

Akár a csapattagokkal kell kommunikálnia, akár fontos versenyfrissítéseket szeretne kapni, az AUX csatlakozó rugalmasságot és kényelmet biztosít.

A folyamatos áramellátás biztosítása érdekében a Sparco IS-150 BT vezérlőegység-készlethez tartozik egy tápkábel, amely a 12 V-os autó akkumulátorához csatlakoztatható.

Ez megbízható áramforrást biztosít a rendszer számára, lehetővé téve a folyamatos és megszakítás nélküli kommunikációt a versenyek vagy edzések során.

A tápkábel biztosítja a szükséges áramellátást a vezérlőegység számára, biztosítva az optimális teljesítményt és megbízhatóságot.

A biztonságos rögzítés érdekében az IS-150 BT vezérlőegység készlet bukóketrecbe vagy műszerfalra szerelhető.

A mellékelt rezgéscsillapító betéttel gondoskodhat arról, hogy a vezérlőegység biztonságosan a helyén maradjon még erős versenyzési körülmények között is.

A rezgéscsillapító párna minimálisra csökkenti a nem kívánt mozgást, és tiszta és stabil kommunikációt biztosít a versenyek során.

Összefoglalva, a Sparco IS-150 BT Professional Digital DSP rendszer egy korszerű kommunikációs megoldás a motorsport szakemberek számára.

DSP technológiájával, előre beállított zajszűrőivel, Bluetooth telefonmoduljával, Nexus csatlakozóival, RCA kamera csatlakozójával, AUX csatlakozójával, tápkábelével és bukókeret/műszerfal rögzítési lehetőségeivel ez a készlet fejlett kommunikációs képességeket, sokoldalúságot és kényelmet kínál.

A Sparco IS-150 BT vezérlőegység-készlettel előnyben részesítse a világos és hatékony kommunikációt a pályán.

Bízzon a Sparco minőség és innováció iránti elkötelezettségében, és emelje új magasságokba versenyzési élményét.

De több terméket még itt talál: Sisak Hangosítás

1./2.kép  00537030  IS-150BT-F  Anya csatlakozóval

3.kép  00537038  IS-150BT-M  Apa csatlakozóval

További információk

Tömeg 2,1 kg
Válassz típust

Anya csatlakozóval, Apa csatlakozóval

Érdekelhetnek még…