IS-140

215,90  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Legolcsóbb erősítő! 9 vagy 12 voltos hálózattal, kiváló minőségű hang és könnyen használható rendszer

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco IS-140 Sisak Hangosítás.

Bemutatjuk a Sparco IS-140 professzionális erősítő és vezérlőegység-készletet, amely a végső megoldás a tiszta és megbízható kommunikációhoz a motorsportban.

Ezt a 00537029 termékszámú Sparco által gyártott terméket aprólékosan úgy tervezték, hogy megfeleljen a professzionális versenyzők igényeinek, és zökkenőmentes kommunikációt biztosítson a pilóta és a segédpilóta között.

A Sparco IS-140 erősítő vezérlőegység készlet dupla potenciométerrel rendelkezik, független vezető- és navigátor hangerőszabályzóval.

Ez lehetővé teszi, hogy mindenki saját igényei szerint állítsa be a hangerőt, biztosítva a tiszta és kiegyensúlyozott kommunikációt a járművön belül.

Akár kihívásokkal teli terepen navigál, akár nagy sebességű versenyeken vesz részt, az IS-140 hatékony és eredményes kommunikációt tesz lehetővé a pilóta és a segédpilóta között.

Az egyszerű és megbízható csatlakoztathatóság érdekében az IS-140 Nexus Female csatlakozókkal van felszerelve 2 méteres kábelekkel.

Ezek a csatlakozók biztonságos és problémamentes kapcsolatot biztosítanak, biztosítva a megszakítás nélküli kommunikációt a versenyzés során.

A 2 m-es kábelek rugalmas telepítést tesznek lehetővé, lehetővé téve a vezérlőegység optimális elhelyezését a járműben.

A kommunikációs képességein kívül a Sparco IS-140 vezérlőegység-készlet RCA-csatlakozóval is rendelkezik az autóba történő kameraintegrációhoz.

Ez lehetővé teszi az autóba épített kamera csatlakoztatását a versenyzési élmények rögzítéséhez és rögzítéséhez.

A kamera közvetlenül a vezérlőegységhez való csatlakoztatásával dokumentálhatja versenyeit, és könnyedén áttekintheti teljesítményét.

Az IS-140 egy további csatlakozót is tartalmaz a firmware PC-n keresztüli frissítéséhez.

Ez a kényelmes funkció biztosítja, hogy az erősítő rendszere naprakész maradjon a legújabb szoftverfejlesztésekkel, ami optimális teljesítményt és kompatibilitást tesz lehetővé.

A rendszer frissítése egyszerű, és biztosítja, hogy hozzáférjen a legújabb szolgáltatásokhoz és fejlesztésekhez.

A folyamatos áramellátás biztosítása érdekében a Sparco IS-140 vezérlőegység-készlethez tartozik egy tápkábel, amely a 12 V-os autó akkumulátorához csatlakoztatható.

Ez megbízható áramforrást biztosít a rendszer számára, lehetővé téve a folyamatos és megszakítás nélküli kommunikációt a versenyek vagy edzések során.

Ezenkívül a készlet tartalmaz egy 9 V-os tápegységet elemtartóval, amely szükség esetén alternatív tápellátást biztosít.

A 9 V-os akkumulátor automatikus kizárása 12 V-os tápegység csatlakoztatásakor zökkenőmentes energiagazdálkodást biztosít, és szükségtelenné teszi a kézi kapcsolást.

A biztonságos rögzítés érdekében az IS-140 vezérlőegység készlet bukóketrecre vagy műszerfalra szerelhető.

Kompatibilis a Sparco, Bell, ZeroNoise, Peltor sisakokkal vagy intercom headsetekkel, valamint a Stilo-val, ha opcionális adapterrel használják.

A mellékelt rezgéscsillapító betéttel gondoskodhat arról, hogy a vezérlőegység biztonságosan a helyén maradjon még erős versenyzési körülmények között is.

A rezgéscsillapító párna minimálisra csökkenti a nem kívánt mozgást, és tiszta és stabil kommunikációt biztosít a versenyek során.

Összefoglalva, a Sparco IS-140 erősítő rendszer egy sokoldalú és megbízható kommunikációs megoldás a motorsportban versenyzők számára.

Dupla potenciométerével, Nexus csatlakozóival, RCA-kameracsatlakozójával, távfrissítési lehetőségével, tápkábellel, 9 V-os tápegységgel és bukókerettel/műszerfalra rögzíthető lehetőségekkel ez a készlet zökkenőmentes kommunikációt, rugalmasságot és kényelmet biztosít.

A Sparco IS-140 vezérlőegység-készlettel előnyben részesítse a világos és hatékony kommunikációt a pályán.

Bízzon a Sparco minőség és teljesítmény iránti elkötelezettségében, és emelje új magasságokba versenyzési élményét.

De több terméket még itt talál: Sisak Hangosítás

1./2.kép  00537029

További információk

Tömeg 2,1 kg

Érdekelhetnek még…