Hypergrip Szimulátor Versenykesztyű 🧤🎮

50,80  Ár az ÁFA-t tartalmazza

A Sparco Hypergrip Szimulátor Versenykesztyű 🧤🎮 Gamer Ruházat.

Bemutatjuk a Sparco Hypergrip Szimulátor Versenykesztyű 🧤🎮 -t, ami minden bizonnyal kötelező darab minden szimulátor versenyzőnek vagy játékosnak, aki teljesítményét a következő szintre szeretné emelni.

Több éves versenyruházati tapasztalattal a hátuk mögött a Hypergrip kesztyűk biztonságos és kényelmes illeszkedést biztosítanak maximális szellőzés mellett.

A tenyér perforált, sztreccs anyaga habszivaccsal van megerősítve a nagyobb kényelem érdekében, a tépőzáras pánt pedig biztonságos illeszkedést biztosít.

A mutatóujj és a hüvelykujj hegye érintésérzékeny anyagból készült, így okostelefonokkal és táblagépekkel is használható, és eltávolítható a nagyobb vezérlés érdekében.

A Sparco Hypergrip kesztyűivel a játékosok a következő szintre emelhetik teljesítményüket.

A kesztyű forradalmasítja a kesztyű fogalmát amely kifejezetten a Sim Racer és a Gamers játék területet célozza meg.

A játékkesztyűt a piacon jelenlévő különféle anyagú kormánykerekek és valamint a PC-vezérlők és konzolok felhasználására tervezték.

A tenyér mikro perforált mikroszála biztosítja a maximális szellőzést anélkül, hogy veszélyeztetné a gumi bevonatok által biztosított tapadást.

A perforált és elasztikus anyagok a Hypergrip Szimulátor Versenykesztyű 🧤🎮 -ben garantálják a tökéletes illeszkedést és ezáltal megfelelő kényelmet biztosítanak a hosszú játékmenetek során.

Ezáltal megfelelő módon korlátozva az izzadást a tenyéren és az ujjaknál.

A szellőzés további javítása érdekében lyukakat helyeztek a tenyér azon részébe, amely elválasztja az ujjakat.

A játékkesztyűknek „érintésérzékeny” hüvelykujjával és mutatóujjával vannak ellátva.

Amelyek viszont megfordíthatók, hogy a kontroller használatakor lehetővé tegyék, hogy a lefedett ujjakkal sokkal hatékonyabb lesz a nyomás a kezelő gombokra.

Gyors és pontos érzés a tenyéren lévő védőhab párnáinál, ezáltal csökkentik az eszközök által a kézre kifejtett vibrációt.

Méret: 8-12

Méret: 7.kép

De több terméket még itt talál: Gamer

1./2.kép  002094..NRRS  Fekete-piros

További információk

Tömeg 1 kg
Válassz méretet

10, 11, 12, 8, 9

Érdekelhetnek még…