Homológ Térdvédő 🔥

82,55  Ár az ÁFA-t tartalmazza

SFI 3.3 Homológ, 1 színben, 1 méretben

A Sparco Homológ Térdvédő 🔥 Homológ Protector.

Bemutatjuk a Sparco Homológ Térdvédő 🔥 -t, a tökéletes verseny homológ kiegészítőket, amelyek védelmet és kényelmet nyújtanak a motorsport szerelmeseinek.

Ezt a Sparco által gyártott terméket aprólékosan úgy alakították ki, hogy megfeleljen a professzionális versenyzés követelményeinek és biztosítsa az optimális biztonságot a pályán.

A Sparco Race térdvédők tűzálló stretch külső anyaggal rendelkeznek, amelyet kifejezetten úgy terveztek, hogy ellenálljon a motorsport szélsőséges körülményeinek.

Ez a fejlett szövet nemcsak kiváló tartósságot biztosít, hanem kényelmes és rugalmas illeszkedést is.

A stretch funkció lehetővé teszi a térd korlátlan mozgását, optimális teljesítményt és mozgékonyságot biztosítva vezetés közben.

A védelem a legfontosabb a motorsportban, és a Sparco Race térdvédők ezen a téren teljesítenek.

A térdvédőkben használt PU (poliuretán) párnázás az EN1621-1:2012 szabvány szerint tanúsított, magas szintű ütésvédelmet biztosítva.

Ez a tanúsítvány garantálja, hogy a térdvédők megbízható ütéselnyelést biztosítanak, csökkentve a térd sérülésének kockázatát nagy sebességű versenyek vagy intenzív vezetési manőverek során.

A 2-es szintű tanúsítvány az ezen betétek által kínált fokozott védelmi szintet jelzi.

A Sparco Race Homológ Térdvédő 🔥 három különböző méretben kaphatók: S, M és L.

Ez a méretválaszték megfelelő és kényelmes illeszkedést biztosít számos személy számára, különböző méretű és formájú lábakhoz.

A megfelelő méret megtalálása biztonságos és személyre szabott illeszkedést tesz lehetővé, biztosítva, hogy a térdvédők a helyükön maradjanak a versenyek során, és optimális védelmet nyújtsanak.

A Sparco Race térdvédők tulajdonságaikon túlmenően a versenyzők kényelmét is szem előtt tartva készültek.

A párnák könnyű és ergonomikus kialakítása minimálisra csökkenti a mozgás zavarását, lehetővé téve a térd korlátlan hajlítását vezetés közben.

A párnák egyensúlyt biztosítanak a védelem és a teljesítmény között, lehetővé téve a versenyzők számára, hogy vezetési képességeikre és teljesítményükre összpontosítsanak a pályán.

Az egyszerű karbantartás elengedhetetlen minden versenyfelszereléshez, a Sparco Race térdvédőket pedig a kényelemre tervezték.

A párnák könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók, így biztosítva, hogy frissek és higiénikusak maradjanak a versenyek között.

Kövesse a mellékelt tisztítási és ápolási utasításokat, és térdvédői készen állnak a következő izgalmas versenyre.

Összefoglalva, a Sparco Race térdvédők nélkülözhetetlen homológ kiegészítők a versenyhez, amelyek a védelmet, a kényelmet és a teljesítményt ötvözik.

Tűzálló sztreccs külső anyagukkal, EN1621-1:2012 2. szintű tanúsítvánnyal rendelkező PU párnázatukkal és többféle méretválasztékkal ezek a térdvédők megbízható térdvédelmet nyújtanak a motorsport szerelmeseinek.

A Sparco Race térdvédőkkel előnyben részesítse a biztonságot és a kényelmet, és élvezze a nyugalmat a pályán.

Bízzon a Sparco minőség és teljesítmény iránti elkötelezettségében, és emelje új magasságokba versenyzési élményét.

Párban értékesítjük.

Méret: S-L

De több terméket még itt talál: Homológ Protector

1./2.kép  001561  Fekete

További információk

Tömeg 0,5 kg
Válassz méretet

L, M, S

Érdekelhetnek még…