GTX3 Carbon 🔥

1587,50  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8860-2010 + SNELL SA 2015 Homológ, HP7 a nemzetközi mérnöki csapat soha véget nem érő intenzív K + F programjának közvetlen eredménye, ultra carbon zárt sisak, 1 színben, több méretben, Felhasználási terület: Formula, GP-2

A Bell GTX3 Carbon 🔥 FIA 8859-2015 + SNELL SA 2015 Homológ Sisak.

Bemutatjuk a Bell GTX3 Carbon 🔥 sisakot, aminek az ultrakönnyű héja integrált hátsó légterelővel rendelkezik, amely fokozott aerodinamikai teljesítményt biztosít nagy sebességnél.

A versenyzők a teljesítmény és a védelem tökéletes kombinációját követelik minden alkalommal aminek tökéletesen megfelel a GTX3 Carbon bukósisak.

Ezért amikor pályára lépnek a Bell Carbon szériával bebiztosítják magukat.

A Bell Carbon sorozat ötvözi az élvonalbeli formatervezést és a kiváló szellőzést.

A teljesítményjellemzőket, a fejlett energiagazdálkodási rendszert és a Bell saját nagynyomású formázórendszerének felhasználásával készítik a könnyű szénszálhéjat, hogy a legjobb teljesítmény-érték arányt biztosítsák a motorsportban.

A Carbon sorozatot hivatásos versenyzők számára tervezték, aki értékeli a legújabb technikai újításokat és teljesítményelőnyre van szüksége.

Az innovatív HP7 kialakításon alapuló és ultrakönnyű szénhéjjal ellátott sisak.

A sokoldalú GTX3 Carbon 🔥, amelyet Észak-Amerika versenypályáin széles körben használnak, az iparág vezető teljesítményét nyújtja.

Tökéletes választás a motorsport nyílt kerekes formáiban versenyző versenyzők számára mint például a formula, gokart és a zárt versenypályák használóinak.

Az ultrakönnyű szénhéjjal, az integrált hátsó szárnnyal a nagyobb sebességnél nagyobb aerodinamikai teljesítményért.

A Venturi légcserélő rendszerrel és a dupla képernyős plexivel (DSAF) ellátott GTX3 Carbon ideális a földutakhoz és a verseny más kihívást jelentő formáihoz is.

Rendkívül könnyű szénhéj és fejlett több sűrűségű, több darabból álló bélés az energiaelnyelés és az ütés teljesítményének maximalizálása érdekében.

Optikai minőségű fröccsentett dupla képernyős ködgátló (DSAF) plexi a kiváló láthatóság érdekében.

A hátrafelé néző oldalsó állrúd-szellőzők és a légelszívó szellőzők Venturi-hatást eredményeznek, hogy minimalizálják a sisakba kerülő szennyeződéseket és porokat, miközben maximalizálják a levegőcserét.

A GTX3 2 különböző héjméretben készül, a kompromisszumok nélküli biztonság érdekében – az 57, 58, 59 -es méreteknél az E+ héjat használnak valamint az F+ héj ami a 60-as, 61-es és 61+-os méretet takarja.

Beépített hátsó légterelő a fokozott aerodinamikai teljesítmény érdekében.

Az arcdarabba integrált csatornák több lehetőséget kínálnak italcsövek és rádió rendszerek telepítésére.

M6 terminálok az FHR horgony rögzítéséhez, valamint a homologizációval jóváhagyott Hans-okhoz.

Szintetikus gumi tömítés, amely megakadályozza a szennyeződések és a víz bejutását a sisakba.

Pajzs- és csavarkészlet: SE03, SV (SE03 / SE05)

Húzózsinóros sisak táska mellékelve.

Korábban csak a legjobb professzionális sofőrök számára volt elérhető, de most kis felár ellenében a sisak belsejét is személyre szabhatja a bélés színeinek választékával.

A standard kész sisakokat sötétszürke belső színnel szállítjuk, de választható színek még a fehér, piros, lila, kék, zöld, világosbarna, rózsaszín, narancs és sárga.

A Doboz tartalma:

– GTX3 Carbon sisak

– Átlátszó SE03 DSAF plexi

– Húzózsinóros sisak táska

– Hans® klip csatlakozóval szerelve

Méret: 57-61+

Méret: 11.kép

De több terméket még itt talál: Homológ Sisak

1207A02 (57)

1207A03 (58)

1207A04 (59)

1207A06 (60)

1207A07 (61)

1207A08 (61+)

1./2.kép  1207A0X  Carbon

FIGYELMEZTETÉS!
Minden egyedi színnel rendelt belső bélés sisak csak egyedi megrendelésnek minősül, ezért nem küldhető vissza. A megrendeléskor 100%-os, vissza nem térítendő előleget kérünk. Kérjük, számoljon vele, hogy hozzávetőlegesen 7-8 hét átfutási idővel kell kalkulálni az összes személyre szabott sisak esetében.

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

57, 58, 59, 60, 61, 61+

Válassz belső színt

Fehér, Kék, Lila, Narancs, Piros, Rózsaszín, Sárga, Sötétszürke, Világosbarna, Zöld

Érdekelhetnek még…