Grid-Q Sky Qrt 🔥

539,75  Ár az ÁFA-t tartalmazza

FIA 8855-1999 Homológ, üvegszálas, nagyobb méretű ülés, az új QRT technológiával frissítve a GRID ülés magasan mozgatható a vállak alatti ömlesztett tömeg miatt, Felhasználási terület: Pálya, Rally, Le Mans

Engedélyezett utánrendelésre

Tehát a Sparco Grid-Q Sky Qrt 🔥 FIA 8855-1999 Homológ Versenyülés.

Olaszországban a Sparco által tervezett és kifejlesztett QRT technológia célja a világ legkönnyebb üvegszálas kereteinek létrehozása és a jövő sportüléseinek jellemzőinek meghatározása.

Ezzel a technológiával a Sparco új szabványokat állít fel az ülés teljesítményére ezáltal csökkentve az egységek tömegét 30% -kal az előző ülésekhez képest.

Ez lehetővé teszi, hogy az üvegszálas sportüléseken soha nem látott mechanikai szilárdság / tömegarány álljon rendelkezésre.

A Grid Q-val megegyező tulajdonságokkal rendelkező, de vízálló vinil borítású Grid Q Sky több levehető párnával lett kialakítva, hogy több lehetőséget kínáljon a vezetőnek az illeszkedés testreszabására.

A Sparco QRT gyártási módszerével gyártott könnyű (mindössze 7 kg) ülést eredményezett, amely tökéletes terepen történő használatra vagy más olyan alkalmazásokhoz, ahol az ülések ki vannak téve az időjárási hatásoknak.

QRT gyártási folyamat a sokkal könnyebb ülésért, a biztonság és a merevség kompromisszumok nélkül.

Mosható és vízálló vinil huzat.

Kivehető „moduláris” párnák a személyre szabottabb illeszkedés érdekében.

A magas oldalsó lábtámasz és az alacsony profilú lábpárna az ülésen belül tartja a vezető lábait a nagyobb biztonság érdekében.

A Grid-Q Sky Qrt 🔥 ülés moduláris párnáit tépőzárral tartják a helyükön, így szükség szerint könnyen eltávolíthatók vagy áthelyezhetők.

Az összes párna eltávolítható az üléskészlet használatának megkönnyítése érdekében.

A könnyű üvegszálas héj merev, és 5 kábelköteg-nyílással és oldalra szerelhető menetes csatlakozókkal rendelkezik.

FIA 8855-1999 jóváhagyva.

Az M-8 oldalsó rögzítő 290 mm-es távolsággal rögzítve.

Méret: 7.kép

Héj súly: 6,500 g

Komplett súly: 7,700 g

Méret: M

De több terméket még itt talál: Homológ Ülés

1./2.kép  008009RNRSKY  Fekete

További információk

Tömeg 20,1 kg

Érdekelhetnek még…