GP Szimulátor Versenyülés Konzol 🎮

76,20  Ár az ÁFA-t tartalmazza

Engedélyezett utánrendelésre

A Sparco GP Szimulátor Versenyülés Konzol 🎮 Gamer Kiegészítő.

Bemutatjuk a Sparco GP Szimulátor Versenyülés Konzol 🎮 -t, ami utángyártott készlete tökéletes kiegészítője a szimulátor versenyrendszereknek.

Ez a készlet két acélból készült oldalsó rögzítést tartalmaz, amelyeket a Sparco GP Sim Racing versenyüléshez terveztek.

Az oldalsó rögzítők könnyen felszerelhetők bármely Sparco Evolve vagy DIY alumínium profilú alvázra, így dönthető együléses vezetési pozíciót eredményez.

Az oldalsó tartókhoz számos rögzítési lehetőség is tartozik, amelyek lehetővé teszik, hogy a beállításokat a pontos specifikációkhoz igazítsa.

A Sparco GP Szimulátor Versenyülés Konzol utángyártott készletét úgy tervezték, hogy biztonságos és kényelmes vezetési élményt nyújtson.

Az oldalsó tartókat úgy tervezték, hogy csökkentsék a vibrációt, és stabil rögzítési platformot biztosítsanak, segítve a sima és egyenletes vezetési élményt.

A készlet állítható rögzítési pontokkal is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az ülés helyzetének és dőlésszögének testreszabását az optimális kényelem érdekében.

A Sparco GP tartókészlet utángyártott készlete nélkülözhetetlen kiegészítője minden GP típusú szimulátor versenyhez.

Tökéletes azok számára, akik szeretnék frissíteni a beállításokat, és személyre szabni a vezetési pozíciót a preferenciáik szerint.

A készletet úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen, valamint biztonságos és kényelmes vezetési élményt nyújtson.

A Sparco GP utángyártott készletével a szimulátor versenybeállításait tökéletesítheti.

Több rögzítő furat, így csak a Sparco GP üléssel kompatibilis és csak arra szerelhető fel.

Tömör acél oldalsó tartók a masszív és hosszútávú használatot eredményez.

Tartozékkészlettel kiegészítve, amely megkönnyíti a konzolok felszerelését.

Fontos, hogy a GP Versenyülés Konzol az Evolve GP kerethez nem használható fel.

De több terméket még itt talál: Gamer

1./2.kép  G02500NRRS  Fekete-piros

További információk

Tömeg 5,1 kg

Érdekelhetnek még…