Gp KF-4W Cmr 🏎

495,30  Ár az ÁFA-t tartalmazza

SNELL CMR 2016 Homológ, a carbon kevlar anyaghasználat garantálja a biztonságot és a könnyedséget, 1 színben, több méretben, Felhasználási terület: Kart

A Sparco Gp KF-4W Cmr 🏎 SNELL CMR 2016 Homológ Kart Sisak.

Bemutatjuk a Sparco Gp KF-4W Cmr 🏎 Kart sisakot, egy korszerű fejvédő rendszert, amelyet a biztonságot és a teljesítményt előnyben részesítő gokart szerelmeseinek terveztek.

A motorsport-felszerelések közismert neve, a Sparco által gyártott sisak az aprólékos tervezés és az innovatív alkotás eredménye, amely páratlan védelmet biztosít a pályán.

A biztonság a legfontosabb a gokartozásban, és a GP KF-4w Cmr Kart sisak úgy készült, hogy megfeleljen a SNELL CMR 2016 homologizáció szigorú előírásainak.

Ez a tanúsítvány garantálja, hogy a sisak szigorú tesztelésen esett át az optimális védelem érdekében, és megfelel a gokartversenyekre vonatkozó legmagasabb biztonsági előírásoknak.

A GP KF-4w Cmr sisakkal nyugodt lehet, hogy tudja feje jól védett.

Üvegszálas és szén-kevlár rétegek kombinációjából készült héjjal rendelkezik.

Ez a konstrukció könnyű, de erős héjat biztosít, amely ellenáll a nagy ütéseknek, maximális védelmet nyújtva baleset esetén.

A szén-kevlár rétegek használata javítja a sisak szerkezeti integritását, tovább növelve annak tartósságát és ütésállóságát.

Az állítható napellenzővel felszerelt GP KF-4w Cmr gyors és könnyed testreszabást tesz lehetővé az Ön láthatósági preferenciáinak megfelelően.

Akár teljes arcvédelemre van szüksége, akár a részben nyitott napellenzőt részesíti előnyben, ez a sisak rugalmasan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz a pályán, optimális láthatóságot biztosítva a biztonság feláldozása nélkül.

Annak érdekében, hogy hűvös és kényelmes legyen az intenzív versenyzések során, a Gp KF-4W Cmr 🏎 Kart sisak héja szellőzőcsatornákat tartalmaz.

Ezek a stratégiailag elhelyezett csatornák hatékony légáramlást tesznek lehetővé, elősegítik a levegő keringését és a hőelvezetést a sisak belsejében.

Maradjon hűvös és koncentrált, miközben gokartteljesítménye határait feszegeti.

A GP KF-4w Cmr Kart sisak XS-től L-ig terjedő mérettartományban kapható, így minden 16 év alatti versenyző számára pontos és biztonságos illeszkedést biztosít.

A Sparco megérti a kényelmes sisak fontosságát, amely a helyén marad a nagy sebességű manőverek során.

A különböző fejméretekhez megfelelő méretválasztékkal megtalálhatja a tökéletes illeszkedést a fokozott biztonság és kényelem érdekében.

Fektessen be a Sparco GP KF-4w Cmr Kart sisakba, és tapasztalja meg a fejvédő technológia csúcsát elérhető áron.

Snell CMR 2016 Jóváhagyással rendelkezik.

Így ez a sisak a biztonság, a teljesítmény és a kényelem ideális egyensúlyát kínálja.

Vegye fel a Sparco GP KF-4w Cmr Kart sisakot, és tegyen szert a magabiztosság új szintjére a pályán.

Bízzon a Sparco szakértelmében és a kiválóság iránti elkötelezettségében, miközben feszegeti határait és a győzelemre törekszik.

Az Ön biztonsága a legfontosabb számunkra, és a GP KF-4w Cmr Kart sisak biztosítja azt a védelmet, amelyre szüksége van ahhoz, hogy kitűnjön a gokartversenyeken.

A Gp KF-4W Cmr sisak kompatibilis az összes Sparco által forgalmazott kiegészítőkkel.

Méret: XS-L

0033580XS  XS  (54-55)

0033581S  S  (56)

0033582M  M  (57-58)

0033583L  L  (59)

De még több terméket itt talál: Kart Sisak

1./2.kép  003358  Fehér

Mérettáblázatok

További információk

Tömeg 3 kg
Válassz méretet

L, M, S, XS

Érdekelhetnek még…