A Fullrace TR 6×15 🚗❄️ Rally Murva és Hó / Jég felni.

Bemutatjuk a Fullrace TR 6×15 🚗❄️ rally murva valamint hó és jég felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Az extra szilárdság és merevség érdekében a Full Flowcast technológiával készült ezáltal a Fullrace TR 6×15″ kifejezetten durva kavicsos terepen és hóban történő használatra készült.

A továbbfejlesztett tulajdonságai között, beleértve a megerősített karimákat és a belső felnit így a nagyobb profilú gumi is felszerelhető.

Méretes fékrendszerekhez készült, mint például az R3 specifikációjú fékek.

Akkor is tökéletes választás ha téli verseny felnire van szüksége.

Átmérő: 15″

Szélesség: 6″

Eltolás: 10 – 60 mm

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Rally Murva, Hó / Jég

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace TR 6×15 🚗❄️

Érdekelhetnek még…

Fontos Információ!

Kedves Érdeklődő/Vásárló!

A weboldalon a 2024-es termékek és árak frissítése folyamatban van. Kérjük rendelés előtt érdeklődjön e-mailben az info@avc.hu elérhetőségen a termék/termékek elérhetősége és ára miatt. Köszönjük a megértést.

Azokra a termékekre ahol a cikkszám 2024-el kezdődik ez a felhívás nem vonatkozik.

In-Car-Tel Kft.

This will close in 23 seconds