A Fullrace TA TCT 🚗 Rally Murva, Rally Aszfalt valamint Off road / Buggy felni.

Bemutatjuk a Fullrace TA TCT 🚗 rally murva, off road és buggy felnit.A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízh

ató partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

Egyedülálló gyártási technika, csak a BRAID-ban kapható amely lehetővé teszi a Fullrace TA 15” kerekek azonnali gyártását bármilyen speciális szélességben extra módon és nagy megrendelések nélkül.

A Full Flowcast technológiával készült kerekeket kifejezetten lágy kavicsos, aszfaltos és hó valamint esős terepre tervezték.

Átmérő: 15″

Szélesség: 4″ -tól 11″-ig

Eltolás: Bármi

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Rally Murva, Rally Aszfalt, Off road / Buggy

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace TA TCT 🚗

Érdekelhetnek még…