A Fullrace TA 7×15 🚗❄️ Rally Aszfalt, Rally Murva valamint Off road / Buggy és Hó / Jég felni.

Bemutatjuk a Fullrace TA 7×15 🚗❄️ rally aszfalt, murva valamint off road, buggy, hó és jég felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek a nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Fullrace TA 7×15 🚗❄️ a merevség és a könnyedség érdekében Full Flowcast Tecnology technológiával készült, így különféle terepen való használatra tervezték anélkül, hogy veszélyeztetné az felni merevségét.

A Flowcast, először a BRAID-ben, lehetővé teszi az alumíniumötvözet szerkezetének és granulometriájának megfelelő elrendezését, így nagymértékben növeli annak mechanikai jellemzőit.

Az eredmény egy könnyebb, ellenállóbb kerék, és nagyon erős ütés esetén sokkal nagyobb deformációs képességgel rendelkezik, elkerülve a kerékrepedéseket.

Ezenkívül az ezzel a technológiával készült összes kerék a belső felni peremének belső oldalán a véges elemek által kifejlesztett tipikus mikrohullámú profilt tartalmazza, hogy növelje a merevséget ezen a területen.

A számítógéppel segített tervezést a küllők méretoptimalizálása teszi teljessé, ami javítja a súly/ellenállás viszonyt.

Röviden, ez a technológiai kerekek egyik legújabb generációja a kisebb súly és az erős merevség érdekében.

Legyen szó puha kavicsról, aszfaltról vagy hóról, ez a kerék nagy belső profiljával nagy fékekhez készült, és pontos púpjával az abroncsok könnyű felszerelését szolgálja.

Ezáltal óriási segítséget nyújt a konkrét célok elérésében.

Akkor is tökéletes választás ha téli verseny felnire van szüksége.

Átmérő: 15″

Szélesség: 7″

Eltolás: 10 – 60 mm

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Rally Murva, Rally Aszfalt, Off road / Buggy, Hó / Jég

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace TA 7×15 🚗❄️

Érdekelhetnek még…