A Fullrace TA 6.5×15 🚗❄️ Rally Aszfalt, Rally Murva valamint Off road / Buggy és Hó / Jég felni.

Bemutatjuk a Fullrace TA 6.5×15 🚗❄️ rally aszfalt, murva valamint off road, buggy, hó és jég felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A merevség és a könnyűség érdekében a Full Flowcast Tecnology technológiával készült Fullrace TA 6,5×15″ -et különféle terepen való használatra tervezték.

Anélkül, hogy veszélyeztetné az felni merevségét.

Legyen szó puha kavicsról, aszfaltról vagy hóról, ez a kerék nagy belső profiljával nagy fékeket biztosít, és pontos púpjával az abroncsok könnyű felszerelését szolgálja.

Ezáltal óriási segítséget nyújt a konkrét célok elérésében.

Akkor is tökéletes választás ha téli verseny felnire van szüksége.

Átmérő: 15″

Szélesség: 6.5″

Eltolás: 10 – 60 mm

Lyukak: 1, 3, 4, 5

Alkalmazások: Rally Murva, Rally Aszfalt, Off road / Buggy, Hó / Jég

Alapszínek: Fehér

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace TA 6.5×15 🚗❄️

Érdekelhetnek még…