Fullrace T Dakar 9×17 Beadlock A 🚗

A Fullrace T Dakar 9×17 Beadlock A 🚗 Off road / 4×4 felni.

Bemutatjuk a Fullrace T Dakar 9×17 Beadlock A 🚗 off road és 4×4 felnit.

A BRAID WHEELS-t 1979-ben alapították, kis kézműves cégként, főként a spanyol piac megbízható motorsport kerekei iránti igények miatt.

A legelső kerekek egy „három darabból álló osztott felni” voltak egy SEAT 124-hez, amely ugyanabban az évben megnyerte a spanyol bajnokságot.

Megbízható partnerként a BRAID kerekeket gyárt az összes autóipari alkalmazáshoz, például versenyekhez, után gyártáshoz és speciális felszerelésekhez az OEM-ek számára.

A különböző szövetségek, partnerségek és fejlesztések exkluzív projekteket és rendkívül high-tech keréktárcsákat eredményeztek, amelyek nagy elismert motorsport-gyártók mellett dolgoznak, köztük a Seat Sport, a Peugeot Sport, a Renault Sport, a Hyundai Motorsport stb.

A BRAID nemzetközi szinten is kiérdemelte elismerését, mint például a FIA Túraautó Világbajnokság, FIA Formula E bajnokság, FIA WTCR bajnokság, FIA Rallycross Világbajnokság, mint valóban kiváló kerékgyártó, amely a technológia és a design legmagasabb és leginnovatívabb szintjét biztosítja.

A Fullrace T Dakar -ból eredő Fullrace T Dakar 9×17 Beadlock A 🚗 egyedülálló kereke amely felhasználható a terep bajnokságokhoz.

Lágyabb terepen, mint például homok, sár vagy hó, a gumiabroncsnyomás csökkentése a tapadás növelését jelenti.

Másrészt, ha túlzottan csökkenti a nyomást, az abroncs a kerékhez képest elfordulhat, vagy extrém esetben akár le is csúszhat a felniről.

E problémák elkerülése érdekében a BRAID két BEADLOCK rendszert tervezett.

A Beadlock A rendszer egy 6061-T6 alumínium külső gyűrűből áll, amely a kerékhez van csavarozva.

Amely rögzíti a gumiabroncs külső peremét, és a helyén tartja, lehetővé téve a rendkívül alacsony nyomást.

Bár a belső perem nem olyan kritikus, mint a külső, a rendszer egy speciális, 90°-ban megmunkált púpprofilt is tartalmaz a kerék belső részén, valamint egy elfordulásgátló abroncsrendszert.

A Beadlock technológiával készült ezáltal az extra nagy teherbírású jellemzői lehetővé teszik, hogy a bolygó legkeményebb terepein is használható legyen bármilyen típusú off road járműn, minden kétséget kizáróan.

Átmérő: 17″

Szélesség: 9”

Eltolás: -18 – 46 mm

Lyukak: 4, 5, 6

Kerékterhelés: 800 kg

Alkalmazások: Off road / 4×4

Alapszínek: Antracit

Igény szerint szín: Elérhető

Bővebb információ az árral és szállítási idővel kapcsolatban kérjük üzenjen nekünk az info@autoversenycuccok.hu e-mail címre.

De még több terméket itt talál: Braid Verseny Felnik

1./2.kép  Fullrace T Dakar 9×17 Beadlock A

Érdekelhetnek még…